Hoe te bewerken VBA in Excel 2007

Hoe te bewerken VBA in Excel 2007


Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal gecreëerd door Microsoft. VBA is gemakkelijk te leren en wordt vaak gebruikt om routinematige taken binnen Microsoft Office-toepassingen te automatiseren. Microsoft Excel is een spreadsheet-applicatie die krachtige tools biedt om gegevens te analyseren. Sommige Excel-werkmappen hebben macro's ingebouwd en moeten mogelijk worden bijgewerkt. Een macro wordt gebruikt om een ​​reeks acties in Excel te automatiseren. U kunt de VBA-code in die macro's bewerken door het volgen van een paar stappen.

instructies

1 Start Microsoft Excel 2007, selecteert u het tabblad "Ontwikkelaar" en klik op "Macro opnemen." Laat alles als standaard en klik op "OK." Selecteer "A1" en typ "Ik ga naar VBA bewerken in Excel 2007" en druk op "Enter."

2 Klik op "Stop met Opname" in de "Code" venster. Klik op "Macro's" selecteert u "Macro1" en klik op "Step Into." De Microsoft Visual Basic-venster wordt geopend en u zult de macro code die u hebt opgenomen te zien.

3 Klik op het menu "Run" en selecteer "Reset" om de macro executie te stoppen. ". Kies onder" Range ( "A2)" typt u het volgende naar een andere rij toe te voegen of tekst op "A3":

Range ( "A3"). Selecteer

ActiveCell.FormulaR1C1 = "Ik bewerkt VBA door het toevoegen van een andere lijn van tekst"

Range ( "A4"). Selecteer

4 Run "Macro1" door op "F5."