Hoe kan ik starten vanaf een Asus G50V herstel-cd?

Hoe kan ik starten vanaf een Asus G50V herstel-cd?


Als uw Asus G50V notebook heeft problemen veroorzaakt door virussen of spyware en uw antivirussoftware niet de problemen op te lossen, kan een nieuwe installatie van het besturingssysteem en de Asus chauffeurs te helpen.

Hoewel de Asus G50V bevat een verborgen recovery partitie op de harde schijf is ontworpen om de laptop, maar ook schepen te herstellen met een set herstel-cd's. De CD's zijn een betere keuze voor virus of spyware gerelateerde herstel, de partitie gevoelig voor infectie ook. Het herstel-cd's wordt alle informatie op de harde schijf, met inbegrip van de recovery-partitie te overschrijven.

instructies

1 Plaats de cd Operating System (Disc 1) in het optische station van de laptop. Schakel de computer uit en zet hem uit.

2 Herstart de computer en druk op de toets "Esc" zodra u de eerste opstart scherm of het logo-scherm Asus zien. Het menu boot device wordt weergegeven op het scherm.

3 Druk op de pijl naar beneden toets op het toetsenbord om de DVD drive in de G50V laptop als de boot device te selecteren. Druk op de toets "Enter".

4 Gebruik de pijl omlaag naar beneden scrollen om "4. herstellen Operating System om de hele harde schijf met 2 partities." Druk op de toets "Enter".

5 Bevestig het herstel door te drukken op de toets "Y". Bevestig twee keer als daarom wordt gevraagd door de toets "Y". Het herstelproces zal beginnen.

6 Plaats de Driver CD (Disc 2) in de DVD-station als daarom wordt gevraagd. Klik op de knop "OK" op het scherm.

7 Herstart de computer wanneer de tweede installatie schijf wordt verwijderd uit het dvd-station. Laat de laptop om normaal op te starten in het besturingssysteem.

Hints

  • Bij het herstellen van uw Asus G50V laptop, moet u de AC-adapter aan te sluiten. Probeer nooit een herstel bij het gebruik van de batterij. De batterij kan sterven tijdens de restauratie proces en corrupte het herstelproces.