Hoe maak je een PowerPoint Slideshow Converteren naar een film

Hoe maak je een PowerPoint Slideshow Converteren naar een film


Microsoft PowerPoint (PPT) is een populaire toepassing voor het maken van diavoorstellingen met behulp van tekst, afbeeldingen en multimedia. Als u wilt uw PPT te sturen naar iemand anders te bekijken, moet hij de PPT software op zijn computer of de PPT Viewer geïnstalleerd. Als hij niet een van deze, kunt u het PPT slideshow om te zetten in een film door het downloaden van software van het internet. Sites zoals Shareware Connection (zie Bronnen) bieden een lijst van programma's die kunnen worden gedownload. Veel van deze kan worden gedownload voor gratis of bieden een gratis proefperiode.

instructies

EM Gratis PowerPoint to Video Converter

1 Download en installeer de EM Gratis PowerPoint to Video Converter. (Zie bronnen). Deze conversie-tool kunt u een film in WMV, AVI en MPG formaten te creëren.

2 Start het programma. Klik op "Nieuwe taak" om uw PPT bestand toe te voegen. Kies audio- en uitgang van de instellingen.

3 Klik op "Convert". Zodra de conversie is voltooid. Start de video om te verzekeren dat speelt correct.

Moyea PPT to Video Converter

4 Download en installeer Moyea's PPT om video converter. (Zie Resources.) Deze software kan gratis worden gedownload op proef, de volledige versie is beschikbaar voor aankoop via de website. Moyea produceert video's in MP4, 3GP, FLV, MPEG-4, AVI, MPG en MOV formaat.

5 Start het programma. Klik op "Add" om het PPT-bestand dat u wilt converteren te lokaliseren. Moyea kunt u meerdere PPT bestanden toe te voegen om te zetten in een film.

6 Gebruik het gewas en trim functies om de diavoorstelling aan te passen als dat nodig is.

7 Klik op "Instellingen" om de uitgang in te stellen.

8 Klik op "Convert". Zodra de conversie is voltooid, start u de video om te verzekeren dat speelt correct.

Wondershare PPT2Video Pro

9 Download en installeer Wondershare's PPT2Video Pro. (Zie Resources.) Deze software kan gratis worden gedownload op proef, en de volledige versie is beschikbaar voor aankoop via de website. Wondershare produceert video's in AVI, WMV, MPEG, MP4, MOV en FLV formaten.

10 Start het programma nadat de installatie is voltooid. Klik op "Add" om het PPT-bestand dat u wilt converteren te lokaliseren. U kunt maximaal 12 PPT-bestanden tegelijk.

11 Klik op "Next" om video-instellingen en opties voor het afspelen te kiezen, en een logo of geluid toe te voegen.

12 Klik op "Next" om de output map te kiezen.

13 Klik op "Start" om het PPT-bestand (s) te converteren naar een film. Zodra de conversie is voltooid, start u de video om te verzekeren dat speelt correct.

Hints

  • Zodra u uw PPT te converteren naar een film, zult u niet in staat zijn om het te bewerken.
  • U kunt versnellen van de omschakeling proces door het sluiten van alle andere programma's die u hebt uitgevoerd.