Tips om Line Art Maak in Adobe Photoshop CS2

Als u wilt lijntekeningen te creëren in Adobe Photoshop CS2, de eenvoudigste manier om het te doen is om de verschillende commerciële of gratis plug-ins die elke foto direct kan veranderen in een lijn art tekening gebruiken. Maar je kunt ook gaan door middel van een reeks stappen in Photoshop, die ook de foto te zetten in een tekening.

DIY

Als u wilt maken van een tekening jezelf van een foto met behulp van de verschillende instrumenten en de filters van Photoshop, dan eerst de foto op uw computer op te slaan. Met Photoshop openen, selecteer "File" en klik op "Open." Blader naar de afbeelding en open het. Ga naar het paneel "Lagen", klik met de rechtermuisknop op de laag en kies "Laag dupliceren." Klik op de nieuwe laag, en verander de "Blending Mode" naar "Color Dodge." Ga naar het menu en selecteer "Beeld", dan "Instellingen" en selecteer "Omkeren." Nu in "Filters" selecteer "Gaussian Blur" en zet deze op 2,5. Tot slot, ga naar "Lagen" en "toevoegen en aanpassingslaag." Maak er een Hue / Saturation laag, zet 'Colorize "en gebruik de instellingen van 220, 24 en 0.

Virtual Painter

Wilt u een meer abstracte vorm van tekening te maken, overwegen gebruik te maken van de Virtual Painter plug-in voor Photoshop. Zodra u Virtual Painter hebt geïnstalleerd, opent Photoshop en open vervolgens de afbeelding die u wilt werken. Selecteer nu "Filter" en scroll naar beneden naar de Virtual Painter Filter en klik erop. Een nieuw venster wordt geopend met een voorvertoning van uw afbeelding met de standaard filter toegepast. Binnen in het dialoogvenster, klikt u op "Filter" en selecteer "Tekenen." Dit geeft je een meer moderne tekening te geven, met levendige kleuren. Klik op het vinkje om het filter toe te passen.

Xero Filters

Als u een filter gebruiken om uw tekening te maken, maar wil niet om de schaal uit big bucks, moet u de gratis Xero filters te overwegen. Ga gewoon naar de site en download de verschillende gratis Photoshop-filters, ze te installeren op uw systeem. Nu start Photoshop en open de afbeelding die u wilt werken. Ga vervolgens naar "Filters" en scroll naar beneden, waar u de Xero filters vindt. Klik op het filter "Tekening van de Lijn". In het dialoogvenster dat verschijnt, zet de filter op 'Sketch' en de andere instellingen aan te passen totdat de preview er net zoveel als een tekening mogelijk te maken. Klik vervolgens op "OK."