Hoe kan ik Maak een foto van een Internet Pagina & Breng het naar Paint

Hoe kan ik Maak een foto van een Internet Pagina & Breng het naar Paint


Het nemen van een foto van een website en te plakken in Microsoft Paint kan zeer nuttig zijn. Bijvoorbeeld, als u het melden van een fout op een website, zou het gemakkelijker zijn om een ​​foto van de website te sturen naar de technische ondersteuning dan een poging om het probleem te beschrijven met woorden. Een beeld van een website wordt ook vaak aangeduid als een screenshot.

instructies

1 Laad de website worden vastgelegd. Alles wat zich in het weergavegebied van uw monitor zal worden vastgelegd wanneer de foto is genomen.

2 Druk op de Print Screen-knop op het toetsenbord. Het wordt vaak afgekort als "Prt Scr" en is te vinden op de rechterkant van het toetsenbord in de buurt van de Insert, Thuis, verwijderen en pagina omhoog en omlaag. Dit zal alles te kopiëren op het scherm naar het klembord. Het klembord is waar de computer houdt tekst, bestanden en foto's terwijl u kopiëren en plakken.

3 Open Microsoft Paint en druk op "Ctrl" en "V" tegelijk. Dit zal de vastgelegde schermafbeelding in Microsoft Paint, waar u kunt bewerken en opslaan van de afbeelding te plakken.

Hints

  • Wilt u een foto van het actieve venster alleen en niet alles met het oog op de monitor, drukt u op te nemen "Alt + Print Screen."