Hoe om te werken met Microsoft Expression

Microsoft ontwikkelde de Expression-programma om de vergrijzing van FrontPage Web design software te vervangen en om een ​​alternatief voor Adobe Dreamweaver te bieden. Expression is een industrie-standaard compliant Web design editor met een "What You See Is What You Get", of WYSIWYG, interface. Het ontwerpen en maken van websites, hetzij vanuit het niets of met ingebouwde templates, kunt u wijzigen en aan te passen aan uw behoeften . Voormalig FrontPage gebruikers en degenen die nieuw zijn Webredactie kunnen profiteren van een verklaring van de basics in het leren hoe te werken met Microsoft Expression, en verken de interface met behulp van een website template.

instructies

Verken de Expression Interface

1 Zoek taakvensters naar links en rechts van het hoofdscherm omgeving. Taakvensters bevatten de instrumenten, zoals Toolbox, Stijlen beheren en stijl Properties, moet je maken en beheren van websites. Als u de beschikbare taakvensters bekijken, selecteert u het tabblad "taakvensters" op de Expression hoofdmenu. Taakvensters momenteel in gebruik een vinkje links van de naam. Klik om te selecteren en te openen ieder zodat je een gevoel voor het werk dat het doet kan krijgen, en klik op de naam van de Task Pane's nogmaals om te sluiten.

2 Open en bekijk de Mappenlijst op het tabblad "taakvenster". Als u niet beschikt over een website hebt geopend, zal de Mappenlijst leeg zijn omdat Expression plaatst mappen website die u in de mappenlijst. Wanneer u een website te maken, Expression schept de hoofdmap opslag en geeft deze weer, met de navigatie-pad naar de locatie van de map, samen met de naam van de website, zoals in het volgende voorbeeld: C: \ Users \ Documents \ MyWebSites \ naam Site . Als u pagina's toe te voegen aan een website, Expression creëert een aparte map voor elke pagina die u maakt en plaatst het in de Mappenlijst.

3 Bekijk de Expression Design omgeving. Dit is het gebied waar u gaat maken en aanpassen van uw website. Wanneer een website open is, de Design Area laat drie weergaveopties: Design, Code, en Split View. Ontwerp View kunt u zien een visuele weergave van de site, Code View toont de "achter de schermen" code, en Split View verdeelt het ontwerp gebied scherm om beide weergaven weer te geven.

Bekijk de Expression-interface in actie

4 Maak een "test" website. Klik op "File" op de Expression hoofdmenu, selecteer "Nieuw" en "Website." Aangezien u het maken van deze site om de mogelijkheden te verkennen in Expression, selecteer "Template", zoals het type en selecteer een sjabloon om te verkennen. Basic template categorieën omvatten Organization, persoonlijke en kleine bedrijven. Klik op "OK" te creëren en openen van de site.

5 Open de home page door "Default.htm" op het tabblad "Web Site" te selecteren in de lijst. Als de mappenlijst niet zichtbaar is in de Task Pane, selecteert u het tabblad "taakvensters", en bekijk mappen die Expression gemaakt op basis van template eisen. Elke map bevat een individuele webpagina die u kunt openen, bekijken en wijzigen.

6 Wijzigen "hele site" elementen. Beweeg de cursor over de pagina, en merken dat het verandert in een cirkel met daarin een rode diagonale lijn wanneer u het in de header, navigatie menu en footer gebieden. Dit zijn gebieden die, als gewijzigd, sitewide wijzigingen toe te passen in plaats van veranderingen die van toepassing zijn op slechts één pagina. Om deze gebieden te wijzigen, selecteert u het tabblad "Web Site" en selecteer vervolgens "master.dwt" naar gebieden beschikbaar voor het bewerken weer te geven. Om tekst te wijzigen, dubbelklikt u op om te selecteren, en typ nieuwe tekst. Om kleur eigenschappen te veranderen, met de rechtermuisknop op het gebied en selecteer "Pagina Eigenschappen" Selecteer het tabblad "Opmaak", en maak kleur selecties. Sla uw wijzigingen op en terug te keren naar de "default.htm" pagina te bekijken.

7 Pagina wijzigen-specifieke elementen. Dubbelklik op de afbeelding om het "Picture Properties," weer te geven en bewerk de afbeelding of plaats een nieuwe. Naar pagina-inhoud bewerken, selecteer en placeholder tekst en beide typen verwijderen of plakken in nieuwe tekst.

Hints

  • Wanneer u maken en opslaan van de homepage voor uw site, zal Expression een "default.htm" pagina naam aanduiding om aan te geven dit is dit de home page te bieden.
  • Om tekst te plakken, selecteert u "Edit" in het hoofdmenu, en vervolgens "Paste tekst," en dan "Plain Text." Het plakken van tekst als "platte tekst" optie zal verborgen stijlen en opmaak van het originele document te verwijderen.
  • Maak er een gewoonte van het opslaan verandert regelmatig.
  • Microsoft Expression heeft geen "Recycle Bin", dus zorg aan te controleren voordat het verwijderen van informatie.