Hoe kan ik ActiveX-besturingselementen inschakelen in Internet Explorer 7

ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer 7 zijn kleine programma's of add-ons die u in staat om animaties te bekijken, installeren updates en security tools. Ze versterken uw surfervaring en laat vele websites om optimaal te presteren. Bij een bezoek aan bepaalde websites, kunt u wordt gevraagd om te installeren en te draaien ActiveX-besturingselementen. De website vraagt ​​om het ActiveX-besturingselement lopen meestal vertelt je wat het zal worden gebruikt voor. In IE7, kunt u ActiveX-besturingselementen in een paar minuten in te schakelen.

instructies

1 Lanceer Internet Explorer 7 als u momenteel gebruik maakt van een andere webbrowser. Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant en selecteer "Internet Options" uit het pop-up menu. U moet het dialoogvenster Opties te zien.

2 Klik op het tabblad 'Beveiliging' en klik op de "Aangepast niveau" knop om het dialoogvenster met instellingen ActiveX openen.

3 Klik op de "Enable" radiaal knop onder "ActiveX-besturingselementen en plug-ins." Klik op "OK" en klik op "Yes" wanneer u het "Weet u zeker dat u de beveiligingsinstellingen in deze zone te veranderen?" dialoogvenster bericht. Klik op "Apply" en klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.