Hoe te Digitaal lezen Magazines gratis

Hoe te Digitaal lezen Magazines gratis


Magazine uitgevers zijn snel realiseren van de voordelen van het toestaan ​​van de consument om hun product digitaal te bekijken. Digital-gebaseerde tijdschriften goedkoper te produceren dan hun papieren versies, kan de consument een meer verrijkende ervaring met video, geluid en weblinks, en kan een wereldwijd publiek te bereiken als ze online beschikbaar zijn. Om de consument aan deze nieuwe vorm van het tijdschrift lezen aan te trekken, zijn sommige uitgevers hun inhoud gratis via online bronnen aanbieden.

instructies

1 Navigeer naar een website die digitale abonnementen aanbiedt aan tijdschriften. Hoewel je zal moeten betalen voor de meerderheid van de digitale tijdschriften aangeboden, kunt u een aantal gratis te lezen als u zich aanmeldt voor een account. Drie websites die gratis digitale magazines aanbieden zijn Zinio, Turnit en eMagazines.

2 Ga naar de website van het tijdschrift dat u wilt lezen. Magazine uitgevers zal een deel van de inhoud die u in de papieren versies van hun magazines op hun websites zou vinden weer te geven.

3 Download een gratis magazine app van iTunes. Hoewel de meeste apps doen kost geld om te bekijken, wat - zoals de Verenigde Staten Triathlon Magazine - zijn gratis. U moet iTunes te downloaden en een Apple-account voordat u deze apps kunt downloaden.