Hoe kan ik MP4 bestanden te converteren naar AIFF op een Mac

Hoe kan ik MP4 bestanden te converteren naar AIFF op een Mac


MP4 (MPEG Advanced Audio Coding) audio-bestanden kunnen worden geconverteerd naar de minder gecomprimeerde AIFF (Audio Interchange File Format) formaat, dat een hogere geluidskwaliteit biedt. De AIFF of AIF-indeling is vergelijkbaar met de WAV formaat, maar is vaker compatibel met Mac software. U kunt MP4-bestanden converteren naar AIFF in iTunes of met een gratis online file converter.

instructies

in iTunes

1 Open iTunes.

2 Ga naar het menu "iTunes" aan de bovenkant van het scherm en selecteer 'Voorkeuren'. In iTunes 8, selecteert u het tabblad 'Algemeen' in het nieuwe venster Voorkeuren. In iTunes 7 of eerder, selecteer het tabblad 'Geavanceerd' in het venster 'Voorkeuren' en dan is de "importeren" tab.

3 Klik op het vakje "Instellingen importeren".

4 Selecteer "AIFF Encoder" in de "Importeren met" drop-down menu en klik op "OK" aan de onderkant van het venster.

5 Zoek het bestand dat u wilt converteren in uw iTunes-bibliotheek en klik erop om deze te markeren.

6 Ga naar het menu "Advanced" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Create AIFF Version" in iTunes 8 en "Selectie converteren naar AIFF 'in iTunes 7 of eerder. Het nieuwe bestand zal verschijnen in uw muziekbibliotheek.

Online

7 Ga naar een gratis file omzetten website, media-convert.com zoals. Mac-gebruikers kunnen een bestand converters die online kunnen worden gebruikt gebruiken en vereisen geen software downloads.

8 Klik op "Add File" of "kies bestand" en grasduinen van uw computer voor de MP4-bestand dat u wilt converteren.

9 Selecteer "MP4" of "MPEG Advanced Audio Coding (mp4)" in de "input format" drop-down menu als de converter indeling van uw bestand niet automatisch lezen.

10 Selecteer "AIFF" of "Audio Interchange File Format (.aiff)" in de "output format" drop-down menu.

11 Akkoord gaat met de voorwaarden en klik op "OK" of "Convert" om te beginnen met het omzetten van het bestand.