Hoe te verzamelen soortgelijke termen in PowerPoint

Hoe te verzamelen soortgelijke termen in PowerPoint


Microsoft PowerPoint-presentatie is software die uw activiteiten in de klas kan verbeteren. PowerPoint is een dynamische presentatie systeem dat je leerlingen kunnen gaan met het vliegen cijfers, twirling personages en inzoomen in antwoorden. Geen bord piept en slapen studenten; maak een soortgelijke termen presentatie in PowerPoint naar die saaie algebra les te schoppen tot een inkeping. PowerPoint slide show formaat betekent dat je je hele les voor de les kunnen ontwerpen, zodat u meer tijd om les te geven.

instructies

1 Klik op het tabblad "Thuis" en vervolgens op "Nieuwe dia."

2 Klik op de "Klik om titel toe te voegen" vak en typ 'toevoegen of aftrekken soortgelijke termen. "

3 Klik op "Klik om tekst toe te voegen" en typ "c + c =."

4 Druk op de "Enter" toets om een ​​nieuwe regel te maken. Druk op de toets "Backspace" naar een stip te verwijderen en typ "2C."

5 Highlight "C + C" door te klikken op de links van de expressie en de cursor naar rechts te slepen.

6 Klik op het tabblad "Animaties" en vervolgens op "Custom Animation" het openstellen van de Aangepaste animatie zijbalk. Klik op "Effect toevoegen" en vervolgens op "Entrance." Klik op een effect uit de lijst. Klik bijvoorbeeld op "Blinds."

7 Klik op de volgende regel in de glijbaan en voer een andere uitdrukking als 5t - 4t of 33x + 2x. Typ het antwoord op de volgende regel en volg de instructies in stap 5 en 6 om animatie toe te voegen aan het antwoord gedeelte.

8 Voeg meer uitdrukkingen op de dia met animaties voor de antwoorden. De animaties zal verschijnen op een muisklik, zodat u kunt bepalen wanneer ze laten zien. De klasse kan raden wat het antwoord zal zijn voordat u klikt op de muis voor het juiste antwoord.

Hints

  • Maak een tweede dia met termen die niet samen kunnen worden toegevoegd. Meng ze met termen die samen kunnen worden toegevoegd zodat je leerlingen kan raden of de termen samen kunnen worden toegevoegd.