Hoe te verwijderen van een browser geschiedenis voor een dag

Hoe te verwijderen van een browser geschiedenis voor een dag


Standaard webbrowsers een register bijhouden van alle webpagina's die u bezoekt, zoekopdrachten, beelden die u bekijken en bestand dat u downloaden. Dit maakt het voor u gemakkelijk te navigeren naar dezelfde pagina's wanneer u wilt dat nog eens te doen. Webbrowsers maken het ook makkelijk voor u om browsegeschiedenis verwijderen als u wilt uw privacy te behouden. Als u niet wilt dat de hele geschiedenis te wissen, kunt u alleen de gegevens voor de huidige dag te verwijderen.

instructies

Internet Explorer-gebruikers

1 Start Internet Explorer en klik op de "History" knop op de werkbalk om het "Favorieten" venster te openen. Druk op "CTRL" en "H" bij elkaar als je niet de "History" knop zien.

2 Klik op het tabblad "Geschiedenis" op het venster "Add to Favorites" en klik op het pijltje. Selecteer "View op datum." Je moet zien de "Today" optie die je webgeschiedenis bevat voor de huidige dag.

3 Klik met de rechtermuisknop de optie "Today" en klik op "Verwijderen" om de geschiedenis te wissen. Rechtermuisknop op een andere dag wilt u de geschiedenis van het verwijderen en klik op 'Verwijderen'.

Mozilla Firefox Gebruikers

4 Launch Mozilla Firefox en klik op de "History" knop aan de bovenkant van het venster om het venster "Geschiedenis" te lanceren.

5 Klik op de "View" knop en selecteer "Op datum" uit het pop-up menu. U moet de andere geschiedenis periode.

6 Klik met de rechtermuisknop "Today" en klik op "Verwijderen" om de hedendaagse geschiedenis te verwijderen. Rechtermuisknop op een andere dag wilt u de geschiedenis van het verwijderen en klik op 'Verwijderen'.