Hoe gebruik je Outlook naar Gmail controleren

Als u Outlook gebruikt, je weet hoe makkelijk het is om informatie uit afspraken te beheren om informatie contact op te nemen elementaire notities en to-do lijsten. Het is ook een gemakkelijke manier om uw e-mail te consolideren, vooral als je een aantal andere account. U kunt Outlook gebruiken om al die accounts, inclusief je Gmail te controleren. U kunt zelfs e-mail van uw Gmail-account via Outlook. Het is allemaal een kwestie van configureren om te werken met en berichten van de Gmail-servers op te halen.

instructies

POP inschakelen in Gmail

1 Log in op uw bestaande Gmail-account of maak een als je nog geen account hebt.

2 Zoek en klik op de link 'Instellingen' boven aan de pagina. Voordat u kunt het opzetten van Outlook om uw Gmail te controleren, moet u ervoor zorgen dat de optie POP is ingeschakeld in je Gmail-instellingen.

3 Selecteer de "Doorsturen en / IMAP POP" tab in het venster Instellingen en zoek het gedeelte 'Downloaden via POP. " Selecteer de cirkel naast "POP inschakelen voor alle Mail" als u alle berichten, waaronder die al in uw Postvak toegankelijk is of de cirkel naast te willen 'POP alleen inschakelen voor berichten die ... "als u alleen Outlook pull berichten van deze dag.

4 Druk op de "Wijzigingen opslaan" knop.

Configure Outlook

5 Lancering Outlook hetzij via uw snelkoppeling op het bureaublad of vanuit uw startbalk. Ga naar het menu Extra en klik op "E-mailaccounts -> nieuwe account toevoegen". Hit "Next."

6 Kies de optie POP3, klikt u op "Next" en voer uw informatie. Je moet invullen van het vak Naam als u wilt dat andere mensen om het te zien wanneer ze e-mail van u (of dat nu uw volledige naam, voornaam of een alias is aan jou) en typt u uw Gmail-adres in het vak het e-mailadres.

7 Zorg voor Gmail-server informatie voor Outlook te gebruiken. De Incoming Mail Server (POP3) is 'pop.gmail.com' (zonder de aanhalingstekens) en de Server uitgaande post (SMTP) is: "smtp.gmail.com" (weer zonder aanhalingstekens).

8 Vul uw Logon Information door uw Gmail-adres nogmaals en typen in uw wachtwoord.

9 Ga naar meer Instellingen -> Algemeen -> E-mailaccount en typ in Gmail. Navigeer vervolgens naar het tabblad Server voor uitgaande en schakel SMTP-verificatie, met dezelfde instellingen als de inkomende e-mail server. Authenticatie betekent dat Outlook nodig hebt om uw wachtwoord te gebruiken voor toegang tot uw Gmail-account elke keer dat het programma opent.

10 Voeg de Server Ports in het tabblad Geavanceerd en afvinken van de "Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)" optie. De uitgaande server poort moet handmatig worden gewijzigd in 465, maar de inkomende automatisch ingesteld op 995. Klik op "OK."

11 Test de account met behulp van de optie 'Accountinstellingen testen ". Klik vervolgens op "Next" en "Finish."

Hints

  • Als u het vakje "Wachtwoord onthouden" inschakelt, wordt Outlook deze in het geheugen te houden en automatisch inloggen op je Gmail-account. Het kan nuttig zijn, maar rekening houden met de gevolgen voor de beveiliging van deze voordat het vakje. Iedereen die gebruik maakt van uw computer kan dan toegang tot uw e-mail.