Hoe krijg ik Wireless Internet Service?

Er zijn verschillende manieren op internet om toegang tot e-mail, websites, chatrooms en andere online diensten. U bent niet beperkt tot DSL, dial-up of high-speed internet via de Ethernet-poort van uw computer. U kunt draadloos toegang tot het internet vanaf elke plek in de wereld. Draadloze verbindingen zijn net zo snel als een high-speed verbinding en alles wat je nodig hebt is een draadloos internet of internet "Hot Spot" en een draadloze verbinding adapter binnenkant van uw laptop of desktop computer.

Commerciële Wireless Internet Service Providers

Een manier om draadloze toegang tot internet is door in te schrijven op een commerciële draadloze internet service provider, zoals T-Mobile, Boingo, Verizon Wireless of Clearwire. Draadloos internet plannen omvatten in het algemeen het hele land internettoegang dekking, een draadloze verbinding adapter als uw computer niet heeft wel ingebouwd en onbeperkte toegang tot het internet. De meeste draadloze internet service providers vereisen een credit check en je kan hebben om een ​​contract te ondertekenen. Draadloos internet service van Verizon werkt over het bedrijf mobiele telefoonlijnen naar een grotere toegang bereik te bieden. Sommige lokale telefoonbedrijven bieden ook lokale draadloze internetverbinding als een alternatief voor DSL.

Gratis draadloos internet-verbindingen

U kunt ook draadloos toegang tot het internet vanaf elke internet "Hot Spot" bekend als Wi-Fi. "Hot spots" zijn onder meer lokale stad / gemeente parken, cafés, hotels, universiteiten en andere plekken waar een Internet signaal aanwezig is. Meestal "hot spots" zijn gelabeld met 'gratis wi-fi "of vergelijkbare bewegwijzering. Verschillende Internet providers bieden ook "hot spots", waar u kunt betalen met de minuut of een vast tarief voor toegang tot het internet. Kijk voor stickers van T-Mobile, Airpath, Wayport en Boingo reclame op locatie als een draadloze internetverbinding 'hot spot'.

Cricket Broadband Wireless Internet Connection

Cricket Breedband Internet is een andere manier om verbinding met het internet draadloos. Deze Internet service provider is ideaal voor mensen die niet willen om een ​​service contract te ondertekenen en / of krediet problemen. Cricket breedband internet wordt geleverd met een USB-adapter (voor Windows en Mac-computers) en je kunt toegang tot het internet vanaf elke plek in het gebied Cricket Broadband's van de dekking (42 staten van de VS). Cricket Breedband Internet kost $ 40 per maand (vanaf oktober 2009).