Hoe te Flow Control inschakelen op een Router

Niet alle routers toestaan ​​om flow control te configureren. In feite zijn de meeste routers niet. Flow Control is vooral een functie van een netwerkswitch. Echter, sommige modellen van routers, zoals die met ingebouwde switch-mogelijkheden (ook bekend als een "smart switch"), zal de gebruiker toestaan ​​om flow control voor elke haven of elk apparaat dat is aangesloten op het netwerk in te stellen. Linksys en Netgear zowel de productie routers met de slimme schakelaar mogelijkheden.

instructies

1 Open een webbrowser en typ het IP-adres van de administratieve pagina in het URL-invoerveld. Druk op "Enter". Om toegang te krijgen tot de Netgear en Linksys / Cisco administratieve pagina, probeer 198.162.0.1 of 192.168.1.1 als het IP-adres. Als dit IP-adres van een log-in prompt niet opent, raadpleegt de router handleiding.

2 Typ het Administrator gebruikers-ID en wachtwoord in het log-in-box, en klik op "Inloggen." De hoofdpagina van de beheerinterface geopend.

3 Klik op de "Poort Configuration" optie in het navigatiepaneel links op de Netgear-interface. De pagina Port-instellingen wordt geopend. Flow control is ingesteld voor elk aangesloten apparaat. Klik op "Device Setup" in het menu Linksys, en klik vervolgens op de optie 'QoS Controls ". De Quality of Service wordt geopend.

4 Klik op de "ID" -nummer link voor het aangesloten apparaat in de Netgear-interface. De configuratiepagina voor het apparaat wordt geopend. In de Linksys-interface, wordt elke poort vermeld, en de flow control is ingeschakeld of uitgeschakeld voor elke poort.

5 Klik op de "Flow Control" drop-down box, en klik op "Enable" in zowel de Netgear en Linksys interfaces. Flow Control is ingeschakeld voor het aangesloten apparaat of haven. Klik op de knop "Toepassen". De Flow Control-updates worden opgeslagen.

6 Herhaal dit voor elk aangesloten apparaat om de stroom in te schakelen.