Hoe kan ik een Adobe Creative Suite serienummer opvragen

Hoe kan ik een Adobe Creative Suite serienummer opvragen


Er zijn momenten waarop je kan nodig zijn om uw serienummer voor Adobe-producten, zoals wanneer je het opnieuw installeren. Het is belangrijk om de Adobe Creative Suite serienummer op te slaan op een veilige plaats. Echter, als je kwijt het nummer, zijn er een paar plaatsen waar je kunt kijken om het te halen. Adobe is geweldig over het helpen van haar klanten met dergelijke informatie.

instructies

instructies

1 Controleer uw e-mail als u de Adobe CS software online besteld. Adobe stuurt een bevestiging e-mail nadat u uw bestelling plaatst, en het zal het serienummer bevatten.

2 Meld u aan bij de Adobe online winkel. Wanneer u Adobe-software bestellen via de online winkel, bent u verplicht om een ​​account aan te maken. Nadat u zich aanmeldt, kijk onder 'Bestelling bekijken Geschiedenis. " Klik op de link "Uw downloads," en u kunt het serienummer daar vinden. U kunt het nummer ook vinden er als je je serienummer geregistreerd bij Adobe.

3 Als u uw Adobe-product gekocht bij een winkel, check de verpakking de software wordt geleverd in. Het serienummer zal worden gevestigd op de achterkant van de cd of dvd-software sleeve of case.

4 Neem contact op met Adobe klantenservice als u nog niet kunt uw serienummer te vinden. De customer service afdeling is te bereiken op 800-833-6687, en in staat om u te helpen zal zijn.