Hoe kan ik een Dell Laptop Fix

Problemen oplossen en de vaststelling van uw Dell-systeem zijn niet eenvoudig taken, want er zijn een aantal problemen te kampen met. Vernauwing van de mogelijkheden voor uw Dell fouten is het belangrijk om de vaststelling van de machine, of het nu een harde schijf fout, video probleem of iets heel anders.

instructies

1 Controleer de voeding. Dit moet altijd uw eerste stap in de diagnose van een probleem voor een Dell-laptop te zijn. Is de computer lampje branden? Controleer de voedingsbron (power brick) en kijk of het correct is aangesloten op de muur. Als het is, en er is geen stroom naar de Dell, stekker uit het stopcontact adapter en steek de stekker in een ander elektrisch apparaat op dezelfde socket. Als dit elektrisch apparaat ook niet gevoed, ligt het probleem bij het stopcontact.

2 Controleer de batterij-indicator licht op uw laptop. Het moet aan de onderkant of de zijkant van de PC. Het kan zijn dat uw batterij moet worden verwisseld. Dell-accu's zijn meestal goed voor 1.000 gedeeltelijke / volledige kosten. Na dat punt en in de aanloop naar het, ze beginnen hun lading vast te houden voor minder en minder tijd.

3 Controleer het scherm van de laptop. Is het LCD-scherm gebarsten op welke manier? Als dat zo is, bij te wonen om het zo snel mogelijk. Als het scherm flikkert, is het waarschijnlijk een mislukte of falende backlight. Het is niet aan te raden dat u probeert een scherm te vervangen op uw eigen. Neem het in uw lokale computer winkel of het schip van de unit naar Dell.

4 Kijk over uw computer en de voedingsstatus verder te controleren. Het kan mogelijk zijn om vast te stellen of er een video storing. Luister aandachtig naar uw computer. Hoor je de Dell-computer ventilator draait? Als u niet langer de ventilator running kunt horen, is het probleem niet liggen met video, maar met het moederbord of de power systeem. Om te zien of het inderdaad een video probleem, gebruik maken van een VGA-kabel aan te sluiten op een andere, buiten de monitor op uw Dell. Als deze monitor niet ten minste oplichten wanneer u de macht van uw systeem, dan kunt u rekenen dat dit niet een-fan gerelateerd probleem, maar een video niet in dezelfde mate. Zoek professionele hulp voor uw Dell.

5 Als het openen van bestanden lijkt een probleem te zijn en u de bovenstaande mogelijkheden hebben geƫlimineerd, is het waarschijnlijk een harde schijf probleem. Gelukkig, in tegenstelling tot de andere problemen, te vervangen of het bevestigen van een harde schijf op een Dell is een vrij eenvoudige taak. Nieuwe vaste schijf kan worden verkregen van een aantal verschillende leveranciers. Seagate is een bedrijf met een track record voor een betrouwbare hard drives (zie bronnen hieronder). Ongeacht bedrijf, echter, een harde schijf van 7200RPM in plaats van 5400RPM wenselijk, maar niet noodzakelijk een upgrade is. Als je een power user, een harde schijf van 500 GB tot meer dan 1 TB (1000 GB) kan heel wenselijk zijn. Sommige van deze grote harde schijven kan worden gevonden voor een koopje en zo laag als $ 100. Om uw nieuwe harde schijf te installeren, flip-over de belangrijkste computereenheid nadat u ervoor dat alle voeding naar het systeem hebben gemaakt. Zoek de twee schroeven die ouder zijn dan de harde schijf behuizing. Ter referentie, de meeste Dell laptops, zoals de Inspiron 5100, zullen er twee 2,5 x 5 mm schroeven los te draaien met een kleine schroevendraaier. Verwijder vervolgens het afdekplaatje van de vaste en schuif de harde schijf, en zorg ervoor niet te stoten. Schuif de nieuwe schijf in en de schroeven te vervangen. Installeer het besturingssysteem.