Hoe om te controleren PC Display Settings

De computer weergave-instellingen, vaak aangeduid als video-weergave-instellingen, bevatten alle informatie over de computer grafische kaart, monitor en andere grafische interface-instellingen. De weergave-instellingen kan worden bereikt met behulp van dezelfde methoden op de meeste Windows-besturingssystemen, zoals Windows 7 en Vista, hoewel dit wijkt enigszins af van eerdere besturingssystemen. De weergave-instellingen kunt u dingen zoals schermresolutie, kleurbereik en bureaublad achtergrond te veranderen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "Personaliseer" (XP-gebruikers moeten de "Start" en vervolgens "Configuratiescherm," klik en selecteer "Display"). Hierdoor wordt het algemene uiterlijk instellingen banden met inbegrip van "Window Color," "bureaublad achtergrond," en "thema." Deze opties hebben alle betrekking op hoe de programma's worden weergegeven zoals geregeld door het besturingssysteem.

2 Klik op 'Weergave-instellingen', om te controleren en de opties die betrekking hebben op uw grafische kaart en de monitor te bewerken.

3 Klik op de "Display" drop-down menu om te zien wat de monitor is aangesloten op uw computer, en die is ingesteld als standaard.

4 Klik op de "Resolutie" drop-down menu om te controleren wat de resolutie is ingesteld op uw computer. Standaard is de optie "Recommended" zal worden ingeschakeld, hoewel je het kan veranderen als je wilt. Een hogere resolutie zal meer visuele ruimte op uw scherm toe te staan. Klik op de "Orientation" drop-down menu om te schakelen naar "Portrait" computergebruik als u verkiest.

5 Klik op de "Geavanceerde instellingen" om de instellingen van uw grafische kaart en de monitor refresh rates te laden. Het tabblad "Adapter" bevat informatie over uw grafische kaart en display modes het in staat is. Op het tabblad "Monitor" bevat informatie over uw monitor, en de tab "Color Management" kunt u de kleurinstellingen te wijzigen als u wenst. Klik op "Apply" voordat u deze vensters verlaten om instellingen te wijzigen.