Hoe om te schakelen naar Foxit Reader van Adobe Reader

Adobe Reader is waarschijnlijk de meest gebruikte PDF-lezer; Alternatieven voor Adobe bestaan. Een daarvan is Foxit Reader. Hoewel het hetzelfde uitgebreide ondersteuning voor verschillende PDF-functies zoals Adobe Reader niet kan hebben, duurt het minder systeembronnen en vereist minder ruimte op de harde schijf. Als u al Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd, is het waarschijnlijk om de standaard PDF-lezer. Om over te schakelen naar Foxit Reader, download en installeer het programma, dan instellen als standaard PDF-reader op uw systeem.

instructies

1 Navigeer naar de Foxit Reader download pagina. Klik op de "Download Foxit Reader - Gratis" knop. Sla het installatiebestand op uw harde schijf.

2 Klik op de "Start" menu-knop. Klik op "Computer" en navigeer naar de map waarin u de Foxit Reader installer opgeslagen. Dubbelklik op het installatieprogramma om het te lanceren.

3 Klik op "Next", vinkt u het vakje om de licentieovereenkomst te accepteren en klik op 'Volgende'. Klik op 'Ik ga akkoord' om Foxit's Ask.com addons installeren of "Decline" als u niet wilt dat deze extensies gebruiken. Klik op "Default" en vervolgens "Next."

4 Klik op "Install". Zorg ervoor dat het selectievakje naast 'Maak het uw standaard PDF-reader' is aangevinkt, klik vervolgens op "Next" om de installatie te voltooien en overschakelen naar Foxit van Adobe Reader.

Hints

  • Als Adobe Reader beslist om zich opnieuw te maken van de standaard PDF-lezer, wijzigt u de standaard PDF-programma om Foxit in de sectie "Default Programs" van het Windows Configuratiescherm.
  • Het accepteren van de Ask.com addons zal deze website uw browser homepage te maken.