Hoe te verbinden Twee computers via het internet

Het aansluiten van twee computers via het internet is vrij eenvoudig en kan komen in zeer handig. Met de twee computers aangesloten, kunt u een harde schijf te gebruiken om programma's te draaien of te kopiëren en opslaan van bestanden.

instructies

1 Schakel op beide computers en ze beide aansluiten op het internet.

2 Controleer de beide computers elk de NetBEUI en TCP / IP-protocollen correct geïnstalleerd. Controleer ook de Remote Access Services op beide om ervoor te zorgen dat het is opgezet en correct werken.

3 Vind de IP-adressen van beide computers. Je hebt toegang tot deze informatie door te typen \ "ipconfig \" bij de opdrachtprompt. Voor dit voorbeeld zullen we zeggen dat het IP-adres van de eerste computer is 192.168.0.155.

4 Enable het delen van bestanden en het vinden van een pad te delen op de eerste computer. Een voorbeeld zou zijn om \ "C: \\" delen als \ ". Shared_Drive \"

5 Over te schakelen naar de tweede computer. Open een command prompt venster en typ \ "Net Met X: \\ 192.168.0.155 \ Shared_Drive \" ". Enter \" en druk op \ Dit wordt de tweede computer X rit naar C-schijf de eerste computer in kaart. Dit laat je de X-station te gebruiken via het internet, net zoals u zou uw eigen lokale schijf.