Hoe Set Up Wireless DSL

Hoe Set Up Wireless DSL


Going draadloos met uw DSL-aansluiting biedt een groot aantal voordelen. U kunt de internetverbinding delen met meerdere computers; kunt u bestanden van de ene computer een ander over te dragen; u kunt zelfs een printer te delen. Het beste van alles, kun je eindelijk uitstappen die dun computer kruk en surfen op het web vanaf uw luxe La-Z-Boy. Ahh ... is dat niet beter?

instructies

1 Schakel de DSL-modem.

2 Koppel de modem uit de computer en sluit de modem naar de router in plaats daarvan. De kabel moet lopen vanaf de modem in de aansluiting op de router gelabeld WAN, WLAN of Internet.

3 Schakel uw modem en wacht dan een paar minuten. Zet vervolgens uw router. Uw router moet oplichten in een paar seconden, wat aangeeft dat het is aangesloten op uw modem.

4 Neem de kabel die bij de draadloze router en sluit hem aan op uw computer. De kabel moet lopen vanaf de aansluiting op de computer die eerder door de modem kabel werd bezet en zou moeten lopen naar het onbezette aansluiting op de router.

5 Open uw webbrowser en ga naar het webadres vermeld in de instructies van uw router.

6 Volg de aanwijzingen om persoonlijke instellingen van uw router te configureren.

7 Koppel de computer van de router.

8 Zoek het pictogram op het bureaublad, dat aangeeft dat een draadloos netwerk beschikbaar is (als u een versie van Windows wordt uitgevoerd, zal dit hoogstwaarschijnlijk aan rechterzijde van de taakbalk aan de onderkant van het scherm). Klik op deze.

9 Kies het draadloze netwerk dat u zojuist hebt gemaakt en selecteer Connect.

Hints

  • Als u werkt met Windows XP, kan het nodig zijn om te downloaden "XP Service Pack 3" voor uw computer op het draadloze netwerk te herkennen. Deze is te vinden op http://www.microsoft.com/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx