Hoe Om de Adobe Reader Plugin opnieuw installeren

Adobe Reader is een gratis portable document format (PDF) viewer. Wanneer u Adobe Reader voor het eerst installeert, wordt het programma installeert automatisch een browser plug-in die het mogelijk maakt om af te drukken PDF-bestanden direct vanuit uw browser bekijken en. Als de huidige installatie van de plug-in zorgt ervoor dat je browser crasht, kunt u de browser plugin-bestand in de map programma Adobe Reader-bestand opnieuw te installeren. Als dit het probleem niet oplost, kunt u volledig te verwijderen en opnieuw installeren van Adobe Reader nodig, die de browser plugin installeren.

instructies

Verborgen bestanden en mappen

1 Klik op "Start" en selecteer "Computer."

2 Klik op "Organiseer" in het menu bestand en klik op "Map en zoek opties." Een nieuw venster verschijnt.

3 Klik op het tabblad dat leest "View" en scroll naar beneden naar "Verborgen bestanden en mappen" onder "Geavanceerde instellingen."

4 Selecteer "Verborgen bestanden en mappen." Verwijder de vinkjes naast "Verberg extensies voor bekende bestandstypen en" Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen bestanden (aanbevolen). "

5 Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan.

Installeer Adobe Reader Plugin

6 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Start" en selecteer "Verkennen" om Windows Verkenner te openen.

7 Ga naar de map Adobe Reader installatie bij "C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 9.0 \ Reader \ Browser" door te klikken op de mappen in het linkervenster.

8 Zoek de "nppdf32.dll" bestand in het rechter venster. Met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'Kopiëren'.

9 Navigeer naar "C: \ Program Files \ Internet Explorer \ PLUGINS" bij gebruik van Internet Explorer of "C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ Plugins" bij gebruik van Mozilla Firefox, door te klikken op de mappen in het linkervenster.

10 Klik met de rechtermuisknop ergens in de map in het rechtervenster en selecteer 'Plakken'. Klik op "Ja" op de vraag of u het bestand wilt overschrijven.

Installeer Adobe Reader

11 Klik op 'Start' en kies 'Configuratiescherm'.

12 Klik op "Programma's en onderdelen" als u groot of klein pictogram view of "Een programma verwijderen" bij gebruik van de categorie bekijken.

13 Blader door de lijst met geïnstalleerde programma's en zoek "Adobe Reader" in de lijst. Klik op 'Verwijderen'. Laat de computer Adobe Reader volledig te verwijderen van uw systeem.

14 Open uw webbrowser en ga naar de Adobe Reader download pagina (zie bronnen). Klik op de gouden "Download Now" pictogram op de webpagina. Sla het bestand op uw bureaublad.

15 Dubbelklik op het installatiebestand op uw bureaublad. Een dialoogvenster verschijnt.

16 Klik op "Next" en klik op 'Install'. Laat de installateur om uit te pakken en opnieuw installeren van Adobe Reader op uw computer. De Adobe Reader browser plugin zal opnieuw samen met het programma.