Problemen met een Iomega externe harde schijf

Problemen met een Iomega externe harde schijf


Iomega is een computer hardware bedrijf dat al tientallen jaren, het creëren van externe opslagapparaten, variërend van floppy disks naar drives Zip en nu externe harde schijven. Deze stations rechtstreeks worden aangesloten op een computersysteem via een USB-kabel, waardoor uw computer een instant upgrade in opslagruimte. Echter, als het station niet goed werkt zijn er een aantal methoden van het oplossen van het probleem.

instructies

1 Controleer de stroom op de Iomega externe harde schijf. Als de schakelaar niet op (aan de achterkant van het station), de computer is niet van plan om het station te detecteren.

2 Kijk over de USB-kabel loopt van de Iomega schijf op de computer. Als de USB-kabel niet volledig in beide havens wordt ingebracht de computer niet in staat is om te lezen en de opgeslagen informatie te sturen naar het station.

3 Installeer de stuurprogramma's op uw computer via de installatie van de driver-cd (het kwam met de Iomega harde schijf). Oudere Windows XP-computers moet deze installatie. Zodra de installatie-cd in de computer is geplaatst, volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien en start de computer opnieuw op te starten.

4 Vermijd het aansluiten van de harde schijf naar een USB-hub als deze af en toe voorkomen dat de computer van het detecteren van de schijf. In plaats daarvan, zorg ervoor dat het rechtstreeks op de computer systeem aangesloten.

5 Herstart de computer. Het uitvoeren van een herstart van het systeem corrigeert vaak geen kwestie die zich op de computer tijdens de vorige boot. Zodra de computer is ingeschakeld terug op je gaat om het systeem te vinden herkent nu de Iomega externe harde schijf.