Trucs in Adobe

Adobe is een bedrijf dat een breed scala aan programma's, waaronder Adobe Photoshop en Adobe Illustrator produceert. Photoshop is een fotomanipulatie en het ontwerp-programma, terwijl Illustrator wordt gebruikt om websites, reclame en boekomslagen te ontwerpen. Veel tips en trucs bestaan ​​om Photoshop en Illustrator makkelijker en minder intimiderend voor u aan gebruik te maken.

Verfijn Edges in Photoshop

Wanneer u een keuze te maken tijdens het werken in Photoshop, klikt u altijd de "randen verfijnen" knop. De knop moet zich aan de rand van de werkbalk aan de bovenkant van je scherm. Dit zal automatisch het schoonmaken van de randen van het stuk.

Blending Options in Photoshop

In Photoshop Lagen werkbalk, kunt u met de rechtermuisknop en kies 'Blending Options. " Door dit te doen zal leiden tot een breed scala aan effecten die u kunt maken om rond te spelen met het uiterlijk van uw foto. Echter, het is een goed idee om deze opties zo spaarzaam mogelijk te maken.

Het maken van stippellijnen in Illustrator

Het palet beroerte in Adobe Illustrator kan worden gebruikt stippellijnen maken. Het enige wat je hoeft te doen is open uw palet en getrokken, selecteer een lijn. Het palet kunt u kiezen hoe lang elke dash en elk gat in uw lijn zal zijn, en je kunt zelfs een vierkante gestippelde lijn als u het dashboard en gap waarden hetzelfde.

Afronden en Smoothing tekst in Photoshop

U kunt uw tekst een meer gestileerde look als je rond en glad uit de randen van de tekst die u in uw Photoshop stuk. Terwijl u deze afronding en egaliseren van de hand kan doen, heb je ook de mogelijkheid om dit alles te doen in slechts een paar eenvoudige tijdbesparende stappen. Dit doe je door eerst de tekst vervagen, en dan het aanpassen van het contrast om zijn uiterlijk te scherpen.

Kleine Arrow opties in Photoshop

In de ramen in de Photoshop-programma, kunt u kleine pijlen ligt net onder de "X" wordt gebruikt om het venster te sluiten hebben gemerkt. Als u klikt op het kleine pijltje, krijgt u toegang tot een breed scala aan nieuwe mogelijkheden krijgen. Deze pijlen kunnen helpen om bespaart u tijd en moeite.

Schaalvergroting in Illustrator

Wanneer u een object vergroten of verkleinen in Illustrator, de lijndikte, dat wil zeggen, de grootte en de dikte van de lijnen die er deel van uitmaken, blijft hetzelfde. U kunt laten groeien echter evenredig met de vorm. Selecteer het menu "Voorkeuren", ga naar "Algemeen" en activeer "Scale Strokes en effecten."

Pipet Tekst Kopiëren in Illustrator

Het pipet in Illustrator wordt meestal gebruikt om de kleuren van de hellingen te selecteren, maar het heeft nog een mindere kennis functie. Uw pipet kan ook worden gebruikt om tekst stijlen importeren van de ene tekst naar de andere. Je selecteert u de tekst die u wilt wijzigen, selecteert u het pipet, gebruik dan de pipet om de tekst met de stijl die u wilt importeren. Dit moet de stijl van de oorspronkelijke tekst te wijzigen.