Wat is de bestandsextensie .ppp converteren?

De bestandsextensie .ppp is bruikbaar met PagePlus X3 desktop publishing software als een publicatie gegevensbestand. .ppp Zou worden gecombineerd met "bekeren" als een computer van de gebruiker wordt gevraagd om .ppp naar een ander bestandstype, zoals .txt, dat is de bestandsextensie van algemene tekstbestanden. Die situatie zou zich voordoen als de gebruiker probeert een .ppp bestand te openen met een programma dat naast PagePlus X3, zoals Windows Kladblok.

.ppp Als Bestandsextensie

Net zoals .dat is een generiek gegevensbestand, .ppp betekent een PagePlus X3 publicatie gegevensbestand. Data bestanden zijn gewoon bestanden met informatie die is opgeslagen in een geautomatiseerd formaat.

.ppp Als een PagePlus X3 File

.ppp Houdt publicatie van gegevens voor PagePlus X3, dat is een desktop publishing software pakket dat afgedrukte documenten produceert en ontwerpt e-mails en websites. Deze software is ook compatibel met PDF, of Portable Document Format, bestanden.

Het omzetten van .ppp Files

Om .ppp bestanden te converteren naar andere formaten, is het noodzakelijk om bestandsextensies te veranderen met een bestandsextensie bewerkingsprogramma zoals die afkomstig uit het Windows 7-besturingssysteem. Er zijn ook diverse bestandsextensie veranderende programma's beschikbaar voor gratis online.