Hoe om te stoppen met DIV Expansion

Een DIV, of "<div>" tag, definieert een sectie binnen HTML-code. Hij wordt veelvuldig gebruikt om stijl en weergave Web content, zoals tekst, afbeeldingen, video's en embedded toepassingen. DIV houders worden meestal gebruikt om de layout van een webpagina te maken door het scheiden van inhoud in verschillende gebieden. De standaardinstellingen van een DIV laten expanderen, in de breedte en hoogte, overeenkomstig de inhoud geplaatst daarin. Om de DIV te stoppen uit te breiden, kunt u de CSS (cascading style sheet) maximale breedte en hoogte eigendom te gebruiken. Hierdoor kan de DIV container uit te breiden slechts aan een bepaalde breedte en hoogte, maar niet groter.

instructies

1 Open een webpagina document in een teksteditor door met de rechtermuisknop op te klikken en vervolgens te klikken op "Openen met." Klik op "Kladblok" of "WordPad." Klik op 'OK'.

2 Klik hier om uw cursor tussen de opening "<BODY>" en sluiten "</ BODY>" tags te plaatsen.

3 Type "<div style = 'max-height: 300px; max-width: 500px;"> "en druk op" Enter "om een ​​DIV container te maken met een maximale hoogte van 300 pixels en een maximale breedte van 500 pixels. Vervang de pixelwaarden voor de "maximale hoogte" en "max-width 'eigenschappen nodig.

4 Typ of plak inhoud die u wilt weergeven in de DIV container, en druk op "Enter."

5 Type "</ DIV" om de DIV container te sluiten.

6 Klik op het menu "Bestand" en klik op 'Opslaan' om de webpagina document op te slaan.