Het wijzigen van instellingen op een ATI-videokaart

ATI grafische kaarten, gemaakt door AMD, komen geladen met de standaard instellingen van de fabrikant. Deze instellingen zijn meestal ingesteld in verband met de computer en meestal de beste prestaties. Echter, als u uw monitor of een deel van uw computer te upgraden, kan het nodig zijn om de instellingen te wijzigen. Gelukkig hoef je niet een moeilijke tijd de instellingen te wijzigen, aangezien AMD's Catalyst Software Center stroomlijnt het proces.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste versie van de Catalyst Software Center op AMD's driver download pagina. De Catalyst Software Center is het programma verantwoordelijk is voor de toegang tot en het veranderen van de diverse opties voor uw ATI-videokaart.

2 Open de Catalyst Software Center. U kunt het programma openen door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad, via het menu 'Start' of door het openen van het programma van de "Verborgen pictogrammen" op het bureaublad. Toegang tot de software in een van deze drie locaties.

3 Klik op de instelling die u wilt wijzigen in het linkerdeelvenster, onder "Graphics Settings." Bijvoorbeeld, als u wilt veranderen "Eigenschappen voor Beeldscherm," je zou op die knop. Daarna kunt u de kleurkwaliteit, resolutie, refresh rate en andere weergave-eigenschappen van de grafische kaart te wijzigen.

4 Klik op "Apply" en "OK" als je eenmaal klaar bent met het wijzigen van de benodigde instellingen.

Hints

  • Als u wilt terugkeren naar de standaardinstellingen op elk gewenst moment, klikt u op "herstellen" op het Catalyst Control Center