Hoe maak je een Microsoft-muis Fix

Hoe maak je een Microsoft-muis Fix


Terwijl een Microsoft muis is over het algemeen een kwaliteit invoerapparaat voor uw personal computer, kunnen er problemen ontstaan ​​zoals ongevoeligheid of intermitterende functionaliteit. Er zijn veel snelle oplossingen om uw muis goed werken op uw pc. Ongeacht het specifieke model of de stijl van Microsoft muis, kunnen de volgende stappen worden toegepast op alle van hen.

instructies

1 Sluit de USB-kabel van de muis naar een ander USB-poort. Als het werkt aan een nieuwe poort, kan de oorspronkelijke haven ondervindt technische problemen.

2 Plaats nieuwe batterijen in uw muis. De oude batterijen kunnen weinig vermogen heeft, die een impact hebben op de prestaties zullen moeten worden uitgevoerd.

3 Download de nieuwste IntelliPoint software voor uw Microsoft muis uit de officiële link in de rubriek Resources vermeld. Dit zal ervoor zorgen dat uw computer beschikt over de benodigde software om goed te communiceren met de muis.

4 Sluit de muis naar een andere computer. Als het werkt, kunnen er problemen met uw computer. Als de muis werkt niet op de alternatieve computer, kan de muis worden gebroken.

5 Verwijder storende materialen en apparaten van uw werkgebied als u gebruik maakt van een draadloze muis. Radio's, mobiele telefoons, metalen oppervlakken en desktop fans kunnen allemaal interfereren met uw muis ontvangstsignaal.

Hints

  • Reinig uw muis een keer in de zoveel tijd met een vochtige doek om natuurlijke oliën uit je handen te verwijderen. Koppel voordat u het schoon te maken.
  • Zodra u de IntelliPoint stuurprogramma voor uw apparaat installeert, zal het automatisch updaten als er nieuwe upgrades beschikbaar zijn.