Hoe om te stoppen met Norton Subscription Alerts

Norton / Symantec AntiVirus is software die uw computer beschermt. Norton kan uw computer voor de nieuwste virussen en wormen die ravage kan aanrichten op uw systeem te controleren. Dit virus bescherming is ontworpen om te gaan werken zodra de computer wordt ingeschakeld. Volgens de Universiteit van Indiana, is het altijd op de achtergrond draait, het controleren van alle bestanden kwetsbaar zijn voor mogelijke aanvallen. Zodra een geïnfecteerd bestand wordt gedetecteerd, wordt Norton u op de hoogte via een pop-up venster en kan helpen in quarantaine het virus of worm. Norton abonnementen duren meestal een jaar of twee, afhankelijk van het abonnement dat u hebt gekocht. Wanneer uw abonnement nadert de vervaldatum, zal Norton u een waarschuwing te sturen waarin u wordt gevraagd om te vernieuwen. Deze waarschuwingen kunnen verschijnen regelmatig - maar er is een manier om ze te stoppen verschijnen.

instructies

Hoe om te stoppen met Norton Subscription Alerts

1 Zoek het pictogram van Norton in de system tray, gevestigd in de rechterbenedenhoek van het scherm van uw monitor. Het moet in de buurt van de klok en ziet eruit als een gele computermuis. Als je erover wijzen cursor van uw muis, moet zich identificeren als "Symantec AntiVirus."

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram om een ​​lijst met opties te openen. Klik op "beveiligingswaarschuwingen uitschakelen" of "updates uitschakelen."

3 Klik op "OK" om abonnement waarschuwingen weerhouden opnieuw te verschijnen.