Hoe te Overclock de Intel Core 2 Duo E6300

Hoe te Overclock de Intel Core 2 Duo E6300


De Intel Core 2 Duo E6300 processor bevat twee processorkernen en verwerkt alle gegevens zijn gastheer computer gebruikt. De snelheid van de Intel Core 2 Duo E6300 direct verhoogt of verlaagt kracht en de snelheid van de PC. Overklokken verhoogt verder de macht van een computer door het versnellen van de CPU verwerkingssnelheid. BIOS en CPU-instellingen in het opstartmenu worden verhoogd om de Intel Core 2 Duo E6300 overklokken.

instructies

1 Doorstart of opstarten van de computer de huisvesting van de Intel Core 2 Duo E6300. Houd de juiste functietoets (meestal F11) om in boot menu van de PC. Kies de "BIOS Features Setup" optie en druk op "Enter."

2 Kies de "External Bus" keuze uit de lijst. Beweeg de cursor naar het veld met een megahertz waarde, zoals "133Mhz." Druk op "Enter" en vervolgens op de pijl omhoog om de optie boven de standaard te selecteren. Druk op "Enter" en het menu "External Bus" om de wijziging toe te passen. Dit verhoogt de snelheid van de voorste bus de Intel Core 2 Duo E6300's.

3 Kies de "CPU Core" keuze uit de lijst. Selecteer "Multiplier" uit de selecties en druk op "Enter." Verhoog de waarde in het veld door 1. Druk op "Enter" om de wijziging door te voeren. Verlaat het menu "CPU Core".

4 Zoek en druk op de optie 'Save and Exit "in het hoofdmenu opstartmenu. Laat uw PC-systeem te booten te voltooien. De Intel Core 2 Duo E6300 op het systeem geïnstalleerd is nu overclocked.

Hints

  • Om de Intel Core 2 Duo E6300 snelheid terug te zetten naar een normaal niveau, druk op de "Herstel naar Standaard" of "Naar fabrieksinstellingen" optie in het opstartmenu.
  • Overclocking zorgt ervoor dat de CPU om meer warmte dan normaal, alleen overklokken je CPU als uw computer is uitgerust met een manier om te gaan met de overtollige warmte, zoals ventilatoren of koelsystemen.
  • Nooit laat uw computer inactief terwijl overclocked. De extra warmte kan ernstige schade toebrengen aan andere computer componenten.