Hoe maak je een Seagate External Drive Reset

Hoe maak je een Seagate External Drive Reset


Harde schijven kunnen vaak beginnen te vertragen, krijgt volledige, of worden beschadigd. Als u een Seagate externe harde schijf die aan het vertragen is, kunt u het opnieuw instellen naar de oorspronkelijke staat. Dit proces zal alle gegevens te verwijderen, maar de rit zal lopen en reageren veel sneller dan voorheen deed. Als u wilt dat de Seagate externe harde schijf opnieuw in te stellen, dan kunt u dit doen met behulp van het Windows-besturingssysteem. Herstellen van een harde schijf is anders dan het opnieuw instellen van een lege cd of diskette, en moet u administratieve instellingen te gebruiken.

instructies

1 Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Systeem en onderhoud" en vervolgens "Systeembeheer." Dubbelklik op "Computerbeheer" en voer uw wachtwoord in om de instellingen te laden.

2 Klik op "Schijfbeheer", dan zoekt u uw Seagate externe harde schijf.

3 Klik met de rechtermuisknop op het station en klik op 'formaat. " Klik op "OK" als u het station opnieuw in te stellen met behulp van de bestaande instellingen; U kunt ervoor kiezen om de naam van het station te wijzigen. Het is niet aan te raden om het bestandsformaat systeem te resetten als het wordt ingesteld, standaard voor uw huidige besturingssysteem.

4 Klik op "OK" om het formatteren te starten. Zodra een dialoogvenster verschijnt "Finished," moet u een reset van uw Seagate externe harde schijf.