How to Get vriend suggesties te werken aan uw Facebook bedrijfspagina

Get "People You May Know", voorheen bekend als 'Vriend Suggesties, "om te werken aan een Facebook-profiel pagina die u namens uw bedrijf opgericht om Facebook-vriend suggesties geruimd uit uw lijst met e-mail contacten te krijgen. Facebook-pagina's ondersteunen geen vriend suggesties - of vrienden op alle - dus de enige ondernemers die toegang hebben tot deze functie zijn degenen die een persoonlijk profiel hebben gecreëerd ten behoeve van hun bedrijven, een praktijk die Facebook heeft gemeden omdat het begon invoering van pagina's.

instructies

1 Meld u aan bij de onderneming Facebook-profiel. Klik op de knop "Friends" in de zijbalk links, kies dan "Vind vrienden."

2 Selecteer de naam van uw bedrijf e-mailprovider, de input het e-mailadres dat u gebruikt voor het bedrijf. Klik op "Find Friends" om een ​​lijst van mensen omhoog te trekken uit uw lijst met contactpersonen die ook gebruik maken van Facebook.

3 Keer terug naar de Facebook homepage en hervat het gebruik van de site als normaal. Wanneer u trek de nieuws-feed, Facebook trekt willekeurige mensen gevonden met behulp van "Friend Finder" en toont hun naam en profielfoto's onder de titel "People You May Know" aan de rechterkant van het scherm.

4 Klik op de "Toevoegen als vriend" knop onder de naam van iemand die u wilt toevoegen als vriend. Wacht tot de persoon aan de vriend verzoek te accepteren, dan beginnen de interactie met hem via je Facebook bedrijfspagina.

Hints

  • Hoewel vriend suggesties niet werken op Facebook fan pagina's, is het mogelijk om uit te nodigen leden van uw Facebook-vrienden lijst om de fans van de pagina geworden. Klik op de knop "Vrienden uitnodigen" aan de rechterzijde van de Facebook fan pagina om te beginnen.