Hoe kan ik een HP iPAQ verbinding maken met een Virtual Private Network

Een Virtual Private Network (VPN) kunt u verzenden en bestanden veilig te ontvangen via een draadloos netwerk. Veel bedrijven en hogescholen gebruiken VPN aan hun werknemers en studenten te beschermen tegen indringers. U kunt ook verbinding maken met een VPN door middel van uw pocket pc. Volg deze stappen om een ​​HP iPAQ verbinding maken met een virtual private network.

instructies

1 Vanuit het menu "Start", toegang tot "Instellingen" en vervolgens op "Verbindingen."

2 Klik op 'Geavanceerd' om naar de geavanceerde netwerkinstellingen. Vanaf hier zul je in staat om uw iPAQ vertellen wat netwerken om verbinding te maken.

3 Tik op "Selecteer Networks." Dit zal u toelaten om ofwel draadloos of LAN-netwerken te selecteren.

4 In de rubriek "Programma's die automatisch verbinding maken met een particulier netwerk verbinding moet maken met behulp van" te selecteren "Mijn werk-netwerk." Dit zal het opzetten van een speciale setting voor privé-verbindingen.

5 Klik op het tabblad VPN en selecteer "Nieuw." Dit zal stel uw iPAQ een nieuw privé-netwerk voor u om verbinding te maken.

6 Typ in de VPN-naam die u wilt verbinden. Dit had moeten worden gegeven aan u door uw werkgever of hogeschool.

7 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is essentieel voor een succesvolle verbinding met het VPN.

8 Klik op "Finish." Dit zal uw instellingen op te slaan.

Hints

  • Als u problemen ondervindt bij het verbinden met een privé-netwerk, double-check het netwerk informatie door uw werkgever of school om u verstrekt.