Het instellen van een diashow op een computer

Of u nu een nieuwe productlijn aan te tonen of de trein een groep van nieuwe medewerkers, kan een diapresentatie een zeer effectieve manier om het te doen. Slide shows zijn ontworpen om de aandacht van iedereen die ze ziet te krijgen, en het opzetten van een diavoorstelling op uw computer is een uitstekende manier om een ​​groot deel van de informatie over te brengen in een beperkte hoeveelheid tijd. Het opzetten van een diapresentatie en het runnen van het op uw computer is niet moeilijk, maar het is belangrijk om de juiste stappen te volgen.

instructies

1 Meld u aan op uw computer en open Microsoft Power Point door te klikken op de knop "Start" en te kiezen voor "Alle programma's" in het menu. Als je ziet "Microsoft Power Point" te selecteren; anders, op de map "Microsoft Office" en start Power Point vanaf daar.

2 Open een nieuwe Power Point bestand. Wanneer Power Point opent, ziet u een lijst van stijlen te zien voor uw dia's, en je krijgt de gelegenheid om degene die uw gegevens het best past te kiezen. Bijvoorbeeld, als u wilt een aandacht krijgen kop, gevolgd door beschrijvende tekst te gebruiken, zou je het monster dia met twee bars over de bovenkant te kiezen.

3 Kijk door de lijst van het monster dia's op de rechterkant van het scherm. U vindt er een aantal verschillende dia lay-outs die tekst, afbeeldingen en meerdere dozen bevatten zien. Kies de dia die het best beantwoordt aan uw behoeften. Wanneer u klikt op een dia sjabloon zult u direct zien dat template op volledige grootte in het midden van het scherm. Je zult in staat zijn om een ​​lijst van de dia's die u hebt gemaakt in het linker gedeelte van het scherm te zien. Nadat u elke dia hebt voltooid, klik met de rechtermuisknop op een dia in het linker gedeelte van het scherm en kies "Nieuwe dia" uit het drop-down menu. Je zult weer te zien de lijst met dia sjablonen aan de rechterkant van het scherm, en u kunt deze sjablonen gebruiken om elke nieuwe dia te maken.

4 Vervang het monster tekst op elke dia met uw eigen informatie. Als je de tekst te vervangen vindt u een voorbeeld van uw dia te zien, en u in staat om wijzigingen aan te brengen als dat nodig zal zijn. Als u een foto toe te voegen aan een van uw dia kies een van de dia's die een beeld laat zien, klik dan op het pictogram en blader naar uw foto. Wanneer u een dia sjabloon dat een foto toont opent, ziet u een bericht dat zegt zien "op het pictogram." Klik gewoon op het pictogram en blader naar de locatie van je foto.

5 Sla de voltooide diavoorstelling op uw harde schijf of netwerk share. Nadat het bestand is opgeslagen, klik met de rechtermuisknop op "Deze computer" en blader naar de locatie waar u het bestand opslaat om ervoor te zorgen dat deze is opgeslagen.

6 Sluit een projector als je wilt om het makkelijker voor iedereen om de diavoorstelling zien te maken. Sluit de monitor kabel van uw computer naar de projector, zet de projector op uw computerscherm te zien op de muur. Dit zal het gemakkelijker maken om de diavoorstelling die u hebt gemaakt met een kamer vol mensen te delen.

7 Klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Verkennen" om Windows Verkenner te openen. Open uw Power Point presentatie, houdt u de toets "Shift" ingedrukt en druk op de toets "F5". Dit start de diapresentatie op uw computerscherm, en kunt u de page up en page down toetsen gebruiken om door de verschillende dia's zal zijn.