Hoe moet u een Seagate Free Agent Apart

Hoe moet u een Seagate Free Agent Apart


Met behulp van een externe harde schijf, zoals de Seagate Free Agent, is een geweldige manier om back-up van belangrijke gegevens op uw computer thuis. En zoals de meeste elektronische apparaten, is het mogelijk om een ​​Seagate Free Agent harde schijf passen. Als je niet erg computer savvy, kunt u terughoudend om het openen van een high-tech apparaat, zoals een harde schijf om te werken aan het zijn, maar het goede nieuws is dat Seagate hun drives heeft ontworpen, zodat ze kunnen worden gedemonteerd zonder al te veel gedoe. In feite moet het niet nemen meer dan een paar minuten van uw tijd.

instructies

1 Steek uw vingers in de naad tussen de voor- en achterkant behuizing van het station. Voorzichtig wrikken langs de naad tot het deksel weer trekt weg van het front.

2 Verwijder de single wire aansluiting van de behuizing terug naar de voorkant. Het moet knallen met weinig kracht, onthullende metalen behuizing eronder.

3 Verwijder de inwendige metalen behuizing van de voorkant kunststof behuizing door het voorzichtig uit te wrikken met je vingers. Let op de interface aan de basis van de metalen behuizing die de USB poort verbindt. Gebruik je kleine Phillips schroevendraaier om voorzichtig pop de interface en verwijder de metalen behuizing van de voorkant behuizing.

4 Verwijder de schroeven uit elk van de vier hoeken van de metalen behuizing en trek de rubberen lipjes die de twee delen van de metalen behuizing samen

5 Schuif de twee stukken van de metalen behuizing uit elkaar om de werkelijke harde schijf te onthullen.

6 Verwijder de USB-interface door simpelweg de stekker uit de top van het station. Uw Seagate Free Agent externe harde schijf is nu volledig uit elkaar gehaald.