Hoe om te schakelen tussen Internet Explorer Windows

In computer spreken, toggle betekent om heen en weer te schakelen tussen schermen of vensters met behulp van uw toetsenbord van de computer. Weten hoe om te schakelen tussen Internet Explorer-vensters bespaart u tijd als je surfen op het internet, zeker als je vergelijkt informatie uit verschillende websites. De truc om te schakelen tussen schermen is om de snelkoppeling of sneltoetsen --- de combinatie van tekens op het toetsenbord dat je nodig hebt om op te leren --- dat de taak te voltooien.

instructies

1 Lanceer een Internet Explorer-venster door te klikken op de Internet Explorer snelkoppeling op de taakbalk van Windows of uw bureaublad scherm. Als u geen Internet Explorer snelkoppelingen ingesteld op uw computer, klikt u op "Start" aan de onderkant linkerkant van uw scherm en selecteer "Alle programma's." Klik op "Internet Explorer" en een nieuwe Internet Explorer-venster zal lanceren. U kunt het venster minimaliseren of te laten gemaximaliseerd.

2 Open een andere Internet Explorer-vensters door te klikken op de Internet Explorer snelkoppeling, het selecteren van Internet Explorer uit de sectie "Alle Programma's" van het menu "Start" of rechts te klikken op een link die u interesseert en te kiezen voor "Openen in nieuw venster."

3 Zodra u alle Internet Explorer-vensters hebt geopend dat u wilt schakelen tussen, houdt u de toets "Alt" terwijl u de toets "Tab" en snel beide toetsen los. Herhaal deze actie door alle Internet Explorer-vensters geopend om te schakelen.

4 Om te schakelen tussen specifieke Internet Explorer-vensters, houdt u de toets "Alt" terwijl u de toets "Tab", en laat alleen de toets "Tab". Dit zal een venster gevraagd om te verschijnen in het midden van uw computer scherm met al uw geopende vensters. Terwijl u ingedrukt houdt de toets "Alt", kunt u op de toets "Tab" totdat u het venster dat u wilt maximaliseren en beide toetsen los, of klik op het venster dat u wilt bekijken met je muis hebt geselecteerd.

Hints

  • Om te schakelen tussen geopende tabbladen in Internet Explorer, houdt u de toets "Ctrl" en druk op de "Tab".