RM naar MP3 Conversion

RM is een bestandsformaat dat staat voor "Real Media." Dit formaat wordt gebruikt voor video, audio en andere multimedia doeleinden. RM-bestanden worden vaak 'gestreamd' via het internet, wat betekent dat de bestanden worden opgeslagen op een bepaalde website en speelde vanaf daar in plaats van uw computer. Om een ​​RM-bestand te gebruiken op een apparaat zoals uw MP3-speler, zult u waarschijnlijk moet het eerst om te zetten in een meer compatibel formaat, zoals MP3.

website Conversion

De snelste manier om een ​​RM-bestand te converteren naar een MP3 is een website die de conversie voor u kunnen uitvoeren gebruiken. Een voorbeeld is de website "Media-Convert" (zie bronnen). In het hoofdscherm van deze specifieke converter, is er een vakje "File" met een knop "Bladeren" ernaast. U kunt deze knop gebruiken om uw RM-bestand te vinden. Doet u dit wel, de andere doos op de bovenkant van het scherm gemarkeerd "File Input" wordt automatisch ingesteld op "RM."

Het downloaden van uw website conversie File

Zodra uw bestand is in de "File" Box, en u de "Output format" naar "MP3," je moet in staat zijn om te klikken op de "Ik ga akkoord met de voorwaarden" knop aan de onderkant rechts van het scherm om te beginnen met het omzetten van de set file. Deze werkwijze verschilt in lengte, afhankelijk van de grootte van het bestand gebruikt. Over het algemeen, omdat je het omzetten bent om een ​​audio-indeling die is over het algemeen niet erg groot, het duurt slechts een paar minuten. Na het heeft gedaan, moet u in staat om te klikken op een link op de webpagina die u de mogelijkheid om uw nieuwe MP3-bestand op te slaan op uw harde schijf zal geven.

programma Conversion

Een andere werkwijze voor het omzetten van RM naar MP3 is een conversie programma. Een voorbeeld van een dergelijk programma is Format Factory (zie bronnen). Deze optie is natuurlijk beter als je geen toegang hebt, of een goede toegang tot het internet nadat u eerst het programma downloaden. Het tabblad in het hoofdprogramma scherm gemarkeerd "Audio" zal een "All to MP3" knop waarmee je bestanden te converteren van RM naar MP3 kunnen toevoegen.