Hoe naar Hip Hop Sound Packs uploaden naar Florida Studio 8

FL Studio 8 wordt geleverd met duizenden stock geluiden, presets, generatoren, en virtuele studio technologie of VST, plug-ins. Maar soms stock geluiden kan niet genoeg zijn voor de producenten om te komen met de unieke sound die ze zoeken. In dit geval, veel producenten wenden tot hip-hop sound packs voor meer opties. Hip-hop sound packs, ook wel bekend als geluid kits, kom met een scala aan-WAV geformatteerde kicks, snares, hi-hats en cimbalen, samen met geselecteerde VST-plug-ins, .sf2 sound-lettertype collecties, als je Lucky. Deze hip-hop sound packs kunnen aan FL Studio 8 worden geüpload door het plaatsen van het geluid pak map naar de map van de juiste verpakking database.

instructies

1 Open de map waar de hip-hop sound packs bevinden zich op de harde schijf van uw computer.

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Windows" op de taakbalk.

3 Klik op "Open Windows Explorer" om het systeem verkenner van de computer te starten.

4 Klik op "Computer" in het linkervenster van de Windows Verkenner. Klik vervolgens op de "Local Disk (C :)" tab in het inklapbare menu.

5 Ga naar "Program Files" en klik op "Image-Line" in de lijst van de Program Files '. Klik vervolgens op de "FL Studio 8" subfolder onder Image-Line.

6 Open de map "Data" voor FL Studio 8.

7 Ga naar "Patches," en de map "Packs". De map "Packs" is waar de hip-hop sound verpakking worden geüpload.

8 Sleep de map hip-hop sound pack om de FL Studio folder 8 "Packs". Nadat de map is geüpload naar de map FL Studio 8 "Packs", de hip-hop geluiden in de verpakking zal beschikbaar zijn in FL Studio 8 zijn.

Hints

  • De geluiden in de hip-hop pak moet correct worden geformatteerd met het oog op de verenigbaarheid van de FL Studio 8-WAV-audiobestanden geluiden zijn zeer aanbevolen voor gebruik met FL Studio 8.