Hoe een Webex

Terwijl het leren van de fijne kneepjes van uw bedrijf vind je jezelf overspoeld met onbekende termen. Een Webex is een commerciƫle web-gebaseerde site die het mogelijk maakt iemand om interactieve bijeenkomsten op het internet met twee of meer mensen via de telefoon en / of internet te hosten. Op deze manier kunt u zowel horen en zien uw klant. In het bijzonder, kunt u dit platform te gebruiken om de verwarring van e-mail te elimineren door het organiseren van conference calls, presentaties en zelfs assisteren bij trainingen voor klanten. Deze platforms herbergt maximaal 25 personen op een gesprek.

instructies

1 Zorg voor een betaald abonnement. Zodra een betaald abonnement wordt verkregen, Webex biedt een ontmoeting site die uw bedrijf integreert de Webex website.

2 Open browser, zoals Internet Explorer of Firefox. Lancering browser en ga naar de vergadering plaats. Bijvoorbeeld, als de naam van een bedrijf is Vandeenbros, de ontmoeting plaats adres is "vandeenbros.webex.com."

3 Toegang tot de vergadering site, gaat u naar "Host inloggen," gelegen op de bovenste rechterkant van de wintertaling bar, naar "User name" en voer "Password."

4 Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat Webex geeft u. Bijvoorbeeld, "[email protected]" Klik vervolgens op "Inloggen."

5 Klik op de "Host een bijeenkomst" link op de linker zijbalk.

6 Vul de nodige informatie over het "Plan een meeting" scherm. Informatie zoals: vergadering onderwerp, wachtwoord, datum, tijdstip van vergadering, de duur van de vergadering, en e-mails van de aanwezigen waarin u de uitnodiging uit te zenden.

7 Klik op "Plan een vergadering."