Hoe kan ik foto File Maten gratis Verminder

Als u foto's die te groot zijn en kunnen niet worden aanvaard op sommige websites, programma's of zelfs draagbare media-apparaten, het verminderen van de bestandsgrootte hebben, is een perfecte oplossing. Verschillende websites, programma's en media-apparaten criteria voor het uploaden van foto's en geen foto's die groter zijn dan de maximale afmetingen zijn te accepteren. Zonder het downloaden van een programma van derden, kan foto maten worden verminderd in minuten.

instructies

1 Het formaat van uw foto's online, zonder het downloaden van software. Om dit te doen, ga dan naar een gratis foto resizen website zoals picresize.com, shrinkpictures.com of resize.com.

2 Klik op de "Choose File" knop op de website wordt gebruikt. Dit start importdialoog file box. Zoek de afbeelding om te worden aangepast vanuit de map werd opgeslagen in en klik op "Open" of "Select" om het te importeren om het beeld te vergroten of verkleinen website.

3 Selecteer de maat die u wilt gebruiken om het beeld te vergroten of verkleinen. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals het verminderen van het beeld met 75, 50 of 25 procent. Geef het aangepaste formaat voor het beeld te verlagen.

4 Geef op of aan speciale effecten toe te voegen, zoals grijstinten, sepia of Gaussian Blur. Wanneer u klaar bent, klikt u op de "Convert" Resize "of" Resize Pic knop "afhankelijk van de website wordt gebruikt. Het resizen website vermindert de foto om de geselecteerde dimensies.

5 Klik op "Download" of "opslaan op schijf" om het bestand op te slaan dialoogvenster te lanceren. Selecteer de map om de foto in te slaan, typ een naam voor de foto en de klik "Save" om de afbeelding te downloaden naar uw computer.