Hoe Afmelden FaceTime

Hoe Afmelden FaceTime


FaceTime is een applicatie voor de Mac en iOS-apparaten zoals de iPhone waarmee u uw internetverbinding gebruiken om een ​​videochat te starten met een vriend. Je zou kunnen genieten van het gebruik FaceTime als je in de stemming om te chatten, maar binnenkomende FaceTime verzoeken kunnen storend zijn terwijl u probeert te werken - en u mag blijven verzoeken, zelfs na het sluiten van de applicatie naar beneden te ontvangen. Te melden bij FaceTime, verander je de instellingen in het menu van de toepassing Voorkeuren.

instructies

Op de Mac

1 Start de FaceTime-toepassing. Klik op 'FaceTime' aan de bovenkant van het scherm en selecteer 'Voorkeuren' op de pull-down menu.

2 Klik op de schakelaar naast 'FaceTime' om de instelling te veranderen "Off."

3 Klik op 'Done'.

Op je iOS-apparaat

4 Druk op de Home-knop aan de voorkant van je iOS-apparaat naar het beginscherm weer te geven.

5 Tik op het pictogram 'Instellingen'.

6 Tik "Phone."

7 Tik op de schakelaar naast 'FaceTime' om de instelling te veranderen "Off."

Hints

  • Op een Mac, kunt u ook afmelden van FaceTime door met de rechtermuisknop op het pictogram FaceTime op de steiger aan de onderkant van het bureaublad en het selecteren van "Sign Out" in het pop-up menu.