Administration Training voor SharePoint 2007

Administration Training voor SharePoint 2007


Microsoft SharePoint is een bedrijf samenwerkingsplatform voor een onderneming of het internet. Het levert content management en enterprise-wide zoekmogelijkheden. Beheerders van dit platform moet een gespecialiseerde opleiding hebben. Je kunt ten minste vier soorten opleidingen duren voor SharePoint 2007.

Klassen

U kunt een SharePoint 2007 Administration klasse mee door Microsoft Learning. Microsoft biedt zowel klassikale instructie en online cursussen. Twee andere leveranciers die lessen op meerdere locaties aanbieden zijn Mindsharp en New Horizons.

Interactieve media

U kunt een interactieve cursus te nemen met behulp van cd's of dvd's. Een van deze cursus beschikbaar is "SharePoint 2007 Fundamentals en Administratie" van Andre Abramenko. AppDev, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het CD / DVD-training, voorziet ook in een acht-module cursus voor SharePoint 2007 Administration. Pilothouse Consulting DVD pakket wordt geleverd een vooraf geconfigureerde PC beeld van de SharePoint Server Virtual met zodat u niet hoeft te installeren.

Boeken

Of je een klasse te nemen, is het een goed idee om een ​​boek of twee, zelfs als alleen voor referentie doeleinden bezitten. Meer dan een dozijn gepubliceerd en downloadbare boeken zijn verkrijgbaar bij verschillende uitgevers.

Webcasts / Podcasts

Webcasts en podcasts kan u inspiratie op uw SharePoint-installatie. Deze elektronische uitzendingen bieden vaak voorbeelden van hoe anderen met behulp van SharePoint in hun organisaties. TechTarget biedt regelmatig webcasts gratis voor geregistreerde gebruikers. De SharePoint-Pod Show uitzendt maandelijkse podcasts over verschillende SharePoint-gerelateerde onderwerpen.