Hoe Brieven in GIMP Draai

GIMP, afkorting voor "GNU Image Manipulation Program," is een gratis, open-source tekenprogramma vergelijkbaar met Adobe Photoshop. In tegenstelling tot sommige grafische programma's, GIMP maakt het mogelijk niet alleen om de hoek van een beeldrotatie van het aantal te geven, maar ook kunt u de geselecteerde afbeelding met behulp van een slider "draai", en laat je de resultaten te zien als je dat doet. Dit maakt het eenvoudig om woorden of afzonderlijke letters draaien, en laat ze op zoek net zoals u dat wilt.

instructies

1 Open een nieuwe afbeelding in GIMP.

2 Maak de tekst door te klikken op de tekst in de gereedschapset. In het menu Tekst die in de Toolbox wordt weergegeven, selecteert u het lettertype en de lettergrootte je zou willen. Klik vervolgens op de tekst cursor op het punt in de afbeelding waar u wilt de tekst in te voeren. In de GIMP Text Editor dialoogvenster typt u de tekst. Klik vervolgens op de knop "Sluiten". Uw tekst verschijnt als een zwevende selectie in de afbeelding.

3 Draai de gehele lijn van de tekst door te klikken op de "Rotate Tool" in de Toolbox. Klik op de "Draaien" cursor in de tekst selectie in de afbeelding. Het dialoogvenster Roteren verschijnt. Klik op de schuifbalk onder het menu Hoek; draait u de tekst met de klok mee door de schuifregelaar naar rechts te slepen, of tegen de door het naar links te slepen. Terwijl u de schuifregelaar, zie je de resultaten in het beeld zelf. U kunt ook handmatig de mate van rotatie in te voeren in het veld Hoek boven de schuifregelaar. Als je de lijn van tekst bij de hoek die u wilt, klik op de "Roteren" knop en de rotatie wordt toegepast op de tekst.

4 Draai afzonderlijke letters door te klikken op de "Select Rectangle Tool" in de Toolbox. Klik en sleep om een ​​rechthoek rond de letter die u wilt roteren te vormen. Klik vervolgens op de "Rotate Tool" in de Toolbox en gebruik het roteren dialoogvenster tools om de rotatie van de brief. Klik "Rotate" naar de rotatiehoek toepassing op de individuele letter.

Hints

  • Als u wilt dat uw tekst naar een bepaald pad te volgen, zoals een golvende lijn, is het makkelijker om een ​​pad met het gereedschap pad te maken, het invoeren van uw tekst en vervolgens te klikken op de "Tekst langs weg" knop in de tekst Toolbox, in plaats van proberen te roteren afzonderlijke letters om het pad te volgen.
  • Als je de Rotate Tool gebruiken, zorg ervoor dat het pictogram "Layer" is geselecteerd naast "Transform" in het menu Roteren. Anders zal je gewoon draai aan de selectie rechthoek, niet de tekst zelf.