Hoe te gebruiken Craigslist Personals

Hoe te gebruiken Craigslist Personals


Craigslist biedt meer aan zijn gebruikers dan alleen de mogelijkheid om goedkope fietsen en tassen van kinderkleding kopen; de service biedt vriendschap. Of u nu op zoek bent naar een vriend, een full-blown relatie of gewoon de kans om wat stoom afblazen in een sympathieke omgeving, heeft Craigslist's contactadvertenties sectie u gedekt. Sommige van de categorieën in de sectie contactadvertenties staan ​​alleen lezers en posters die minstens 18 jaar oud zijn; anderen zijn open voor iedereen.

instructies

1 Navigeer naar de Craigslist website craigslist.org.

2 Klik op de categorie die uw interesse in de sectie contactadvertenties geldt: "Tieren en juichen" is open voor iedereen die wil om te razen en tieren, en 'Strictly platonische "is voor mensen op zoek naar eenvoudige vriendschappen. De andere categorieën zijn van verschillende soorten romantische ontmoetingen.

3 Lees de onderwerpen in de sectie, klikken op een die een beroep op uw smaak. Door te klikken op een onderwerp brengt het volledige bericht.

4 Klik op 'Antwoord op dit bericht "als u contact wilt opnemen met iemand die een persoonlijke lijst links. Je moet de letters afbeelding van een eenvoudige CAPTCHA uit te kopiëren voordat u kunt reageren.

5 Klik op "Post" in de rechterbovenhoek van een van subject browsen schermen de persoonlijke categorieën 'als je wilt naar een nieuw record in de contactadvertenties te creëren. Craigslist zal helpen u door de post creatie proces.

6 Volg de basisregels van beleefdheid en gehoor geven aan uw privacy of u nu het creëren van een nieuw bericht of het beantwoorden van een bestaande. Uiteraard kan je je persoonlijke gegevens, zoals uw hobby's of basic uitstraling te posten, maar vermijd het plaatsen van contactgegevens zoals uw adres of telefoonnummer. Als je uiteindelijk het omwisselen gegevens na te praten met een persoon via e-mail, Craigslist suggereert bijeenkomst in een openbare plaats voor uw eerste ontmoeting en eventueel brengen langs een vriend voor de veiligheid.

Hints

  • Vertel een vriend waar je naartoe gaat en wie je bent ontmoeten voordat u zich samen met iemand die je voor het eerst online ontmoet.