Wat is belangrijk bij het gebruik van een vervangende lichtnetadapter?

Wat is belangrijk bij het gebruik van een vervangende lichtnetadapter?


Veel bedrijven maken vervanging voedingsadapters voor elektronische apparaten. Je moet een paar belangrijke kenmerken te overwegen als u een apparaat waarvoor de oorspronkelijke voedingsadapter ontbreekt of kapot en je zou graag een vervanger te kopen.

Spanning en stroom

Zorg ervoor dat de spanning en stroom die op de originele voedingsadapter zijn gelijk aan, of in ieder geval heel dicht bij, de spanning en stroom vermeld op uw vervangende adapter. Spanning wordt in volt (bijvoorbeeld 9 Volt of 9V), terwijl de stroom wordt in milliampère (bijvoorbeeld 500mA).

Plug Size en Polariteit

Zorg ervoor dat de stekker van de vervangende adapter is even groot als die van uw originele adapter. Overeenkomen met de polariteit (bijvoorbeeld positieve of negatieve tip tip) van uw originele adapter. Deze zijn doorgaans in een cirkelvormig diagram met positieve en negatieve symbolen.

gereglementeerde Adapters

Als alternatief kunt u een gereglementeerde power adapter aan te schaffen. Deze adapters hebben een voltage regeling mechanisme ingebouwd, zodat u geen zorgen te maken over de spanning en de huidige eisen van het apparaat.