Hoe maak Water Bottle Rockets met Eieren

Probeer een fles water raket met eieren voor schoolproject van uw kind te maken en verblinden iedereen die horloges. Een fles water raket werkt in principe op hetzelfde uitgangspunt als gewone raketten. Brandstof, in dit geval water, wordt gecomprimeerd en stuwt de raket te gaan op zijn weg. Het ei zit als passagier en moet veilig beneden te komen.

instructies

1 Draag de helm, bril en handschoenen. Neem de soda flessen water en snijd een van hen halverwege. Dat moet u met een brede mond fles en een reguliere fles. Neem nu de reguliere fles en voeg een kegelvormige stuk karton die u kunt knippen, tot op de bodem van de fles. Hierdoor wordt de neus van de raket worden.

2 Maak de neus met wat lijm en twee stukken van cello tape. De neus helpt de raket om vooruit te vliegen. Giet het water ongeveer halverwege de volle fles met de kegel, en bevestig het mondstuk in de mond zodat het water niet lekken. Nu de raket deel is klaar om te gaan.

3 Snijd wat karton in de vorm van de vinnen en bevestig vier tot de fles, zodat ze naar beneden hangen over de mond en uit te breiden ongeveer vier inches. Deze vinnen ook helpen je raket te vliegen recht omhoog en niet weg van zijn koers veer.

4 Neem de vuilniszak en snijd een klein gat in de top waar het is gesloten. Het gat moet in het midden. Nu binden acht stukken touw om het aan de kant is open voor een geïmproviseerde parachute te vormen. binden dan de snaren aan de mand die moet klein genoeg om te passen in de snede fles te zijn.

5 Breng het schuim deksel op het ei en zet het in de mand. Dit zal uw passagier. Nu zet de mand met het ei en de parachute bevestigd in de halve fles en monteer het afgesneden uiteinde van de fles onder de monding van de andere fles .Zet een beetje lijm net, zodat het niet los in de vlucht omhoog.

6 Onder druk van de top fles met het mondstuk met een handpomp en wanneer het volledig wordt uitgevoerd, opent u een klein beetje, zodat de druk ontsnapt en neemt uw raket omhoog. Bij het omhoog komt, moet de verandering in de richting van de parachute, die het ei veilig moet omlaag brengen vrij te geven.

Hints

  • Maak de vinnen ook, zodat deze glad.
  • Niet te druk zetten of de fles kan barsten. Draag de juiste bescherming.