Hoe aan beschermde media af te spelen met Windows Media Player 11

Hoe aan beschermde media af te spelen met Windows Media Player 11


Digital Rights Management (DRM) is gebruikelijk in media-bestanden gedownload van het internet. Muziek of video's kunnen worden beschermd met DRM-software om illegale file-sharing te voorkomen. Wilt u beveiligde media af te spelen in Windows Vista, maar zijn niet in staat om de bestanden in Windows Media Player 11, moet u bevestigen dat u hebt een videokaart in staat is het uitvoeren van de Windows Display Driver Model.

instructies

1 Valideren van uw exemplaar van Windows met behulp van de validatie tool op de officiƫle website van Microsoft (zie bronnen). Klik op "Windows valideren" en volg de instructies.

2 Controleer of uw videokaart ondersteunt de nieuwste Windows Display Driver Model (WDDM) door contact op met de klantenservice op de website van de videokaart fabrikant.

3 Downloaden en installeren van updates voor uw videokaart. Meestal zal je in staat zijn om dit te doen op de website van de fabrikant of door het uitvoeren van een update hulpprogramma op uw computer. (Bijvoorbeeld, als uw videokaart werd vervaardigd door Intel, het downloaden van de "Intel Driver Update Utility" op de website van het bedrijf en het gebruiken om WDDM updates op te halen.)

Hints

  • Als uw videokaart geen ondersteuning WDDM, moet u een videokaart die de bestuurder voor beschermde media zal spelen in Windows Media Player 11 ondersteunt installeren.