Toegang krijgen tot Windows System Volume Restore

De Windows-map System Volume Restore is de map waarin Windows 7 slaat de benodigde informatie om het uitvoeren van een Systeemherstel op uw computer. Standaard is deze map aan het oog onttrokken en kan niet worden geopend, tenzij u Windows 7 te configureren zodat u verborgen mappen te zien. U kunt uw instellingen in Windows 7 te wijzigen om dit mogelijk te maken van 'Configuratiescherm'.

instructies

1 Klik op de "Start" menu-knop, klik vervolgens op de "Control Panel" shortcut gelegen binnen. Hierdoor wordt het venster "Control Panel" te lanceren.

2 Klik op de "Vormgeving en persoonlijke" verbinding gevestigd in het venster "Control Panel".

3 Klik op de link "Verborgen bestanden en mappen weergeven" onder het tabblad "Mapopties" in het "Vormgeving aan persoonlijke" venster. Deze oorzaak van de "Verborgen bestanden en mappen" sectie te verschijnen.

4 Klik op het keuzerondje "Verborgen bestanden, mappen en stations."

5 Klik op de vakjes naast "Verberg extensies voor bekende bestandstypen" en "Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen bestanden (aanbevolen)" om ze uit te schakelen.

6 Klik op "Apply" en vervolgens op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

7 Druk op de toets "Windows" en "F" op uw toetsenbord om de "Search" functie te starten.

8 Typ "System Volume Information" in het zoekvak, zal dit ertoe leiden dat de locatie van de map te verschijnen. Dubbelklik op de map om de toegang tot het systeem kan krijgen.