Functies in Microsoft Word 2007

Functies in Microsoft Word 2007


Uitgebracht in januari 2007, Microsoft Word 2007 is tekstverwerker software verkocht als een stand-alone product of als onderdeel van de Office 2007-suite, die een aantal van de onderneming andere productiviteit programma's, zoals Excel, PowerPoint en Publisher omvat. Word 2007 kan niet herkenbaar voor diegenen die gewend zijn om de opmaak en functies van eerdere versies. De toepassing wordt geleverd met een geheel ander uiterlijk en een aantal toevoegingen, waaronder gecomprimeerde bestandsformaten en een verbeterde spellingscontrole.

nieuwe lay-out

In plaats van de bekende werkbalk met drop-down menu's aan de bovenkant van elk document venster, Word 2007 beschikt over wat een lint dat groepen gemeenschappelijke kenmerken in tabbladen genoemd. Standaard zijn er zeven tabs, met inbegrip van "Thuis", "Pagina-indeling" en "Review", maar nieuwe tabbladen worden weergegeven als ze nodig zijn. Bijvoorbeeld, bij het plaatsen van een foto in een document, zal een tab opmaak verschijnen, waardoor u de mogelijkheid om de afbeelding te bewerken. Het vinden van de nieuwe locaties van bekende functies in Word 2007 kan enige tijd duren.

gecomprimeerde bestanden

Microsoft's Word 2007 software slaat bestanden in Extensible Markup Language, of XML, formaat, een sterk gecomprimeerd formaat dat sterk vermindert bestandsgrootte en maakt het programma om gemakkelijk te herstellen beschadigde bestanden. Deze nieuwe indeling geeft elk Word-document een .docx extensie in plaats van de .doc-extensie gebruikt wordt door de vorige versies. Terwijl Word 2007 zal gemakkelijk geopende bestanden die zijn gemaakt in oudere versies van de software, bestanden die zijn gemaakt in Word 2007 zal moeten worden omgezet alvorens te worden geopend door de versies van de applicatie 2000 en 2003. Deze conversie wordt vergemakkelijkt door de Office 2007 Compatibility Pack, die kan worden gedownload van de website van het bedrijf is.

Spellingscontrole

Verschillende verbeteringen werden aangebracht in Word 2007 de spellingcontrole functie, zoals de toevoeging van een Franse taal spellingscontrole en een uitsluiting woordenboek. Automatisch gemaakt de eerste keer dat een bepaalde taal wordt gebruikt, met uitsluiting woordenboek kunt u het programma spellingcontrole aan te passen aan de vlag van woorden die u wilt voorkomen dat het gebruik. Deze functie is handig voor het houden van woordgebruik binnen gevestigde stijl gidsen of het vangen van woorden die vulgair zijn. Eerder beschikbaar als een add-on voor Word 2003, is de post-hervorming Frans woordenboek opgenomen met spellingcontrole functie van het Word 2007-toepassing.

Diversen

Word 2007 is in staat om alle klassieke kenmerken van de vorige versies, zoals lettertype controle, mass mailing en opsommingen te voeren. Word 2007 introduceert een ingebouwde blogging-functie en geeft live-previews van het beeld en het lettertype stijlen. Hoewel fundamenteel een tekstverwerkingsprogramma Word 2007 bevat fundamentele image-editing-mogelijkheden, zoals bijsnijden, roteren, het aanpassen van het contrast en de helderheid en het toevoegen van 3D-effecten.