Hoe om te bekijken Browsing Geschiedenis in Internet Explorer

Hoe om te bekijken Browsing Geschiedenis in Internet Explorer


Elke keer dat u surfen op het web, alle webpagina's die u bezoekt, worden automatisch geregistreerd door uw browser toepassing, tenzij u de standaardinstellingen wijzigen. Controleren en beheren van uw surfgeschiedenis in Internet Explorer is een eenvoudig proces. Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot de surfgeschiedenis van het browservenster. In het venster Geschiedenis zul je in staat zijn om alle surfgeschiedenis items bekijken en opnieuw een specifieke site met een enkele klik.

instructies

Controleer de browsegeschiedenis

1 Start Internet Explorer en druk op de "Ctrl" en toets "H" gelijktijdig. Deze methode is van toepassing op alle versies van Internet Explorer.

2 Probeer een andere methode om toegang te krijgen tot de Browsing History; Klik op het menu "View", de muis over het "Explorer-balk" optie en kies "Geschiedenis" uit het drop-down menu-opties. Een venster wordt geopend op de linkerkant van de browser de weergave van de geschiedenis items.

3 Klik op de link "Today" of "Vorige week" in het venster Geschiedenis aan de overeenkomstige surfgeschiedenis items in deze categorie├źn te zien.

4 Klik op de "View" drop-down menu om te sorteren op "Date", "Site", "meest bezochte" of "Order Bezocht Today."