Microsoft Small Business Professional vs.

Microsoft Small Business Professional vs.


Microsoft Office 2007 is een groep van programma's verpakt in een bundel voor het besturingssysteem Windows-gebruikers. Om aan de behoeften van de verschillende computer gebruikers te voldoen, Office 2007 werd uitgebracht in meerdere edities. Onder de edities waren Office Small Business en Office Professional.

E-mail

Zowel Microsoft Office 2007 Small Business en Professional bieden gebruikers de e-mail management programma genaamd Microsoft Outlook. Beide zijn inclusief een extra functie genaamd Business Contact Manager. Deze extra functie is niet opgenomen in Basic of Home and Student edities van Office 2007.

programma's

Het meest opvallende verschil tussen Office 2007 Small Business en Professional is dat de Professional editie geeft gebruikers meer programma's. Onder de extra programma's die in Professional zijn Microsoft Access, InfoPath, Communicator en geïntegreerde Enterprise Content Management.

Doelgroep

Microsoft Office 2007 Small Business editie werd uitgebracht als een softwarepakket ontworpen voor kleine en lokale bedrijven, terwijl de Professional editie was bedoeld om de toegenomen werkdruk van een groter kantoor omgeving te behandelen. Hierdoor Office Professional duurder ten tijde van de release.